Sau imagini cu figuri de ceară, aşa ar fi mai potrivit imaginile din Parlamentul României, unde distracţia este maximă la orice eveniment. Fie că este moţiune de cenzură, fie că se votează majorarea drepturilor parlamentarilor, aceiaşi ambianţă. Priviţi şi vă minunaţi, la aceste figuri de tristă amintire, pe care oricât am încerca să le uităm nu vom putea pentru tot răul făcut acestei ţări.

Ei, Politicenii României, au ruinat această ţară, ne-au riunat şi vieţile noastre ale tuturor!

Să le memorăm bine figurile şi să le păstrăm vie amintirea lor tristă, pentru a-i învăţa pe copiii noştri să nu comită aceleaşi grave greşeli, lăsându-se manipulaţi de infractorii statului român, de cei care le-au închis viitorul lor, prin ruinarea prezentului nostru!!!

Trebuie să le acordăm totuşi circumstanţe atenuante. Cum să lucreze aceşti politruci, pentru binele ţării lor, dacă prezenţa lor în toate funcţiile publice este doar pentru a-şi umple lor buzunarele şi conturile??!! Cum să lucreze în linişte, dacă gândul lor, le este măcinat doar de a da tunuri şi a pune la punct afaceri cât mai oneroase şi mai ilegale???

Cum să lucreze ‘’onorabilii’’ dacă stau şi dorm în parlament votând din când în când câte o lege cu dedicaţie şi cât timp statul, îi plăteşte doar de la 2000 euro în sus pentru glorioasa lor acţiune de decapitare a societăţii româneşti???!!!

Dar cum să-i uităm noi pe aceşti Monştri sacri ai politicii neamului românesc, când sunt unici în istoria acestui neam, când au acţionat contra ţării lor şi vor trece drept salvatorii naţiei romane???!!!

Când manipulatorii şi creatorii de VIP-uri de carton, îi vor glorifica şi-i vor trece în manualul de istorii mistificate, drept generaţia care a salvat ţara de la genogidul lui Ceauşescu, uitând de fapt că, tot Ei au continuat acest genocid, perfecţionând-ul….!!!

Să nu-i uităm cu nici un preţ, să le acordăm locul cuvenit în memoria noastră şi mai ales să fim convinşi că datorită nouă celor mulţi, manipulaţi şi dezinformaţi, figurile acestor politruci au ajuns unde au ajuns şi mai ales cu complicitatea noastră!!!!

Prin urmare dragi români, ţine-ţi minte pe cei care v-au adus în situaţia de azi, cu salarii de mizerie, cu gropi în asfalt, cu spitalele morţii, cu învăţământ ineficient, cu o poliţie şi justiţie corupte, cu taxe şi impozite enorme… cu o societate în decădere, etc, etc..!!!

Dar mai ales să nu uităm că nu vom putea scăpa prea repede de aceşti infractori care poluează intens societate românească!!!

Lasă un răspuns