Deznaţionalizarea României !!! Partea – III –

‘’Armaghedon’’!!!

   Şi e o luptă surdă şi e o luptă nedreaptă. Pe deoparte, Ei gaşca de politruci şi crima organizată, iar de cealaltă parte noi toţi, gloata şi masa de manevră!!!

Confruntarea trebuie să aibă loc, căci umilinţa şi dezmăţul cât şi ruinarea viitorului copiilor noştri a atins apogeul!!!

E o confruntare inegală şi inechitabilă…Duşmanii ţării şi trădătorii de neam şi ţară sunt puţini la număr, de ordinul câtorva sute de mii dar, au toată puterea ţării în mâini. Au funcţiile executive ale instituţiilor publice, au banii din visteria statului şi banii din economia subterană din care-şi alimentează conturile personale, au slugile credincioase şi câinii de pază ai sistemului….!!!!

Şi Ei ştiu asta foarte bine.

Atâta timp cât sunt la “butoane” au impresia că sunt “Dumnezeu”, că sunt invincibili şi atotputernici!!! Dar nu sunt…!!! Sunt foarte vulnerabili!!!

Însă noi, din cealaltă tabără, noi toţi câţi am mai rămas în ţară, suntem oricum mai mulţi numeric vorbind, dar suntem dezbinaţi, dezorganizaţi şi apatici. Nu avem resurse financiare şi ne izbim mereu de zidul dezinformării şi manipulării, de perdeua de fumigene aruncate de adversarii noştrii, în aşa fel încât nu mai ştim sigur cine este cel mai mare duşman al nostru şi dacă este real sau ireal.

Manipularea maselor este una dintre cele mai eficiente ‘’arme’’ împotriva maselor. Manipulare prin dezinformare. Prin tactica dezinformării cei din tabăra adversă, interzice ţintelor (victimelor) dreptul de gândire.

Concret, prin distrugerea deliberată a valorilor intelectuale din Educaţie şi Cultură şi înlocuirea lor cu boschetari analfabeţi şi interlopi inculţi, au coborât la cel mai de jos nivel, aceste două componente ale societăţii româneşti, înlocuindu-le cu incultura şi cu manelizarea tinerei generaţii, invitându-i la nepăsare şi apatie, la alcoolism şi droguri, tocmai buni de manipulat şi de subjugat.

Cine nu gândeşte, nu este un om liber…!!!!

Dezinformarea nu se rezumă doar la falsificarea conştiinţelor, ea se dovedeşte a fi şi o puternică pârghie de acţionare psihologică, de conducere a indivizilor, de dirijare/manipulare a opiniilor şi ideilor, a stărilor sufleteşti şi a comportamentului uman. Dialogul există numai în aparenţă. Comunicare are sens unic, de la manipulator la manipulat, în scopul de a-l face pe acesta din urmă să acţioneze cu docilitate la ordinele primului. Asta este esenţa dezinformării şi manipulări maselor, aplicate din plin începând cu anii ’90, această procedură se aplică la fel şi astăzi…!!!

Prin urmare suntem mereu într-o altă fază de dezinformare şi manipulare, inteligent dirijată de structuri ale statului bine instruite şi plătite din banul public. Suntem prinşi, dacă vreţi ca şi în lupta dintre David şi Goliat, unde predomina inteligenţa în faţa puterii fizice!!!

Aşadar nu se poate pune problema unei confruntări faţă-n faţă, noi şi Ei. Nu se poate pune problema unei confruntări a forţelor fizice pe teren. Acolo Ei vor fi David şi Noi Goliat, trebuie să inversăm rolurile, Noi să fim David…!!!!

Cu inteligenţa şi cu coordonare, în mare discreţie trebuie să acţionăm. Simplu şi eficient! Deja marea maşinărie a manipluarilor şi dezinformărilor scârţie din toate încheieturile gata oricând să se prăbuşească.

Oricum ar fi trebuie să ne unim forţele, legal sau ilegal, nu mai contează. În fond, duşmanul ţării acţionează demult ilegal şi ilicit.

În acelaşi mod trebuie să acţionăm şi noi, să le răspundem cu aceleaşi ’’arme’’ cu care ne-au agresat intens în cei 25 de ani fatidici şi nici măcar nu trebuie să ieşim în stradă pentru aceasta…!!!

Cine mai poate crede în diversiunea alegerilor, în marea manipulare, cum că, prin ruleta electorală vom putea schimba actualul sistem politico-mafiot??? Cine??? Cine mai poate crede că jucând după legile lor şi regulile lor, vom gastiga noi??? Doar credulii şi naivii !!! Şi poate, chiar slugile credincioase ale sistemului !!!

Degeaba mai aşteptăm loteria alegerilor, degeaba ne ameţim cu acestă speranţă oarbă, alegerile nu vor schimba sistemul politic, ci va fi ca şi până acum, o rotire a cadrelor de partid. O înlocuire a unor infractori cu alţi infractori. Concret, toate alegerile, de până acum au demonstrat acest lucru!!!!

Va urma’’ Armaghedon-ul’’ ???!!!! Eu sper că da! Pentru că este o durere surdă, o durere a fiinţei naţionale, pentru cei mai mulţi dintre românii adevăraţi cu simţul patriotismului şi al naţiunii în sânge. Răbdarea a ajuns la limita suportabilităţii!!!

Nici un sistem politic opresiv nu a rezistat la infinit, nici stalinismul, nici comunismul… Aşa că, nici acest sistem politico-mafiot nu are multe zile. Este ca o maşinărie sticată, care se va prăbuşi sub propriile sale manipulări şi dezinformări… Dar cine poate ştii sigur?? Poate dura încă 10-15 sau 25 de ani….!!! De ce să nu-l ajutăm acum să se prăbuşească???!!!

Ne dorim o Românie normală, a respectului de sine, a respectului şi recunoaşterii culturii şi istoriei naţionale, a apărării legilor, scrise şi nescrise. Nu poţi fi mândru că eşti român, decât dacă eşti un adevărat patriot şi dacă respecţi cultura şi istoria neamului tău. Decât dacă tai răul de la rădăcină, răul ce a cuprins întreaga fiinţă naţională!

Nu poţi fi mândru că eşti român, dacă eşti sclav in propria ta ţară!!! Şi noi suntem sclavii acestui sistem politico-mafiot!!! Privim apatici la TV cum zilnic sunt prezentaţi politicieni infractori, cu zeci de capete de acuzare şi de încălcare a legilor și cum de fapt nu se întâmplă nimic!!!

Nu mai putem privi nepăsători la infinit cum ne mor cu zile, semenii noştri prin spitale, cum suntem ţinte vii pe şoselele morţii, cum infractori zeloşi ne fură libertăţile şi drepturile prin instituţii publice, cum zeci de condamnaţi penal sunt lăsaţi liberi din puşcăriile tranformate în pensiuni de lux, cum în şcoli, copii se bat în parte cu profesorii şi cum educaţia este transformată în incultură şi semianalfabetism, cum suntem torturaţi psihic zilnic de valul de vulgarităţi şi pornografie pe TV şi pe net şi cum zilnic suntem jefuiţi de banul nostru din buzunarele peticite, cum ne îmbrăcăm familiile din magazine second-hand şi cum ne minţim zilnic pe noi şi pe copii noştri, spunându-le că mâine va fi mai bine, cum suntem manipulaţi şi şantajaţi zilnic prin Televiziuni şi net, să mergem la vot în turmă….!!!!

Acel mâine, nu va veni poate niciodată pentru noi, dacă nu vom ’’decapita’’ acest sistem politico-mafiot!!!!

Lasă un răspuns