PARALMENTARUL ŞI PARLAMENTUL RUŞINII NAŢIONALE!!!

  Asistăm astăzi, în zilele sfintelor sărbători de Crăciun, la încă o mare nedreptate şi umilinţă a poporului Român. De sărbători, Parlamentarii Ruşinii Naţionale, aceşti demoni ai naţiunii romane, în total dispreţ faţă de întreg poporul României îşi croiesc cadouri nesimţite şi nemeritate….!!!!

Din Sarcofagul Parlamentului ţării răzbate o puternică miasmă de putrezeciuni înţepătoare ale unor stârvuri în descompunere şi care infestează şi contaminează întreaga ţară. Sub acest greu miros avem să ne “delectăm’’ cu zeci de cazuri de miningita morală. Bolnavii şi alienaţii naţiunii ne aruncă iarăşi cu venin otrăvindu-ne viaţă şi aşa amară oferită nouă, tot de aceste putregaiuri cangerigene ale naţiunii!!!

Aleşii ruşinii naţionale, şi-au făcut cadou, o pensie nesimţită şi total nemeritată. Astfel şi-au legiferat o nouă hoţie, cu acte în regulă, râzându-ne în faţă, pentru nedreptatea făcută.

În total dispreţ cu cetăţenii care nu-şi pot asigura un trai decent în ţară, aceşti alienaţi ai naţiunii, au decis că sunt mai presus de lege şi chiar mai presus de Dumnezeu!!! Acordându-şi cu aroganţă infinită pensii şi salarii de mii de euro şi asta pe final de mandat, ceea ce ne duce cu gândul că au spus-o cu toţii “După noi, Potopul…”

După ce chiar ei înşişi au încălcat toate legile scrise şi nescrise ale omenirii….Au călcat în picioare tot ce este mai sfânt şi mai românesc, ne-au terfelit şi ne-au umilit mereu, asistăm şi astăzi cu consternare la aceste incredibile şi intolerabile acţiuni de ură împotriva propriilor lor conaţionali…Să ai tupeul să-ţi acorzi cu ignoranţa salarii şi pensii, invocând nişte legii interpretabile, în totală discordanţă cu restul naţiunii, este de-a dreptul halucinant…!!!

Prin urmare, aşa merge în România!!! Să fii politician este sinonim cu dictatura. Ei fac legile ei le aplică în folosul lor, fără frică de repercusiuni. Cine să-i condamne şi cine să-i acuze??? Care legi le contravin lor??? Cine-i mai poate desfiinţa??? ….Nimeni!!!!

Doar n-o să fiu acum contrazis??!!! Ca noi i-am ales şi tot noi îi putem da jos!!! Nu!! Nici vorbă, că noi restul poporului Român, rămas în ţară după “depotările” forţate provocate de ruinare ţării de către dictatura politicienilor, în căutare unor locuri de muncă decent plătite…Noi restul romanilor din ţară, dintre care jumătate suntem asimilaţi ca fiind slujbaşii acestor politicieni dictatori, să mai avem puterea de a răsturna o dictatură, mai feroce şi mai incisivă din toate timpurile, pe care le-a avut România!!!!

Nici măcar cei din diaspora nu ne mai poate salva, întrucât şi ei sunt dezbinaţi şi aşa cum arătăm cu altă ocazie, nu există o voce puternică la nivelul diasporei unite, care să critice din afară, în tremeni duri, răul pe care aceşti dictatori politicieni, îl fac Naţiunii Române!!!!

Poate ar mai fi o ultimă speranţă, că acestă lege mizerabilă să fie atacată la Curtea Constituţională!!! Dar, cine să o facă?? Ce entitate şi ce organizaţie şi/sau ce personalitate mai poate interveni???!!!

Aceşti dictatori politicieni, au uitat un lucru esenţial, cum că Ei sunt aleşi în acele funcţii şi ca acest lucru să se întâmple, Ei politrucii mafioţi, sau înscris benevol pe acele liste de partid, şi-au oferit ei singuri serviciile către ţară, optând să fie aleşi sau nu, în acele funcţii…Nu au fost încadraţi în munca pe bază de concurs…nu şi-au etalat capacităţile profesionale de excepţie pentru care statul ar fi apelat la acestea…oferindu-le un loc eligibil şi extrem de călduţ şi profitabil….Mai mult, unii dintre aceştia, cu bună ştiinţă şi cu largul lor accept, şi-au oferit serviciile din proprie iniţiativă, pentru ‘N mandate. Toate acestea beneficii şi le-au ales singuri, iar atunci când şi le-au ales au ştiut cât şi cum vor fi plătiţi, însă tot aşa de bine ar putea să renunţe la fotolile lor călduţe, tot benevol, dacă li se pare că sunt prost plătiţi iar munca lor este epuizantă….Nimeni nu-i obligă să rămână în funcţii, chiar în acest moment, la un sondaj de opinie în direct cu cetăţenii, care, se spune că i-ar fi ales, ori la un referendum, aceşti cetăţeni nu le-ar mai acorda girul să rămână în funcţii şi să-şi mărească lefurile şi pensile….!!!!

Prin urmare, dragi Aleşi ai Ruşinii Naţionale, renunţaţi de bună voie la fotoliul călduţ, la imunităţile politice şi la toate afacerile şi comisioanele ilegale şi imense, dacă nu vă convine “munca’’ la care v-aţi înhămat cu bună ştiinţă, de bună voie şi nesiliţi de nimeni…renunţaţi şi plecaţi căci sigur se vor găsii mii de alţi înlocuitori care vor face mai mult decât voi toţi şi pe mult mai puţini bani….!!!!

Totul e să renunţaţi dacă nu vă convin condiţiile voastre de muncă…!!!! Lăsaţi-ne, până nu este prea târziu!!!

Lasă un răspuns