PRIN CENUȘA IMPERIULUI SERVICIILOR SECRETE!!! Partea a -III-a

     Un alt scurt remember:

   Dan Andronic, alături de Shimon Sheves, Tal Silberstein şi Gil Birger au condus împreună firma de consultanţă First One Comunication, conectată la un conglomerat de firme precum RSLB, GCS şi One Comunication înfiinţate de un grup de foşti militari şi spioni israelieni. Preşedintele RSLB era Amnon Lipkin-Shahak, general al Statul Major General al Armatei israeliene (1995-1998), care uterior a fost ales în Knesset (parlament) şi a deţinut două mandate de ministru (Turism şi Transporturi) în guvernele lui Ehud Barak..

Shimon Sheves,director RSLB a fost unul dintre consultanţii PSD în anul 2004, foarte apropiat de Adrian Năstase, pe care l-a cunoscut prin Dan Andronic. A fost şeful cancelariei premierului israelian Yitzhak Rabin. A ocupat posturi decizionale în industria militară până când a fost acuzat de implicare în contrabanda de armament. A fost găsit vinovat de fraude şi mită de către justiţia israeliană, scăpând însă numai cu o amendă.

Tal Silberstein, director la GCS Issue Management, manager în First One Communication, a fost strategul campaniei premierului israelian Ehud Barak, iar în 2004 a lucrat pentru PSD şi Adrian Năstase. Înainte dăduse şi câteva sugestii PD-ului în campania „Da pentru Bucureşti”. L-a consultat şi pe Calin Popescu Tariceanu, care conducea, la acea vreme, PNL. Printre clienţii săi figurează o serie de guvernatori şi senatori americani.

Arthur Finkelstein. Deţine o firmă de lobby în SUA şi lucrează împreună cu fondatorii RSLB. A lucrat pentru preşedinţii SUA Nixon, Reagan, Bush, şi pentru premierii israelieni Ariel Sharon şi Benjamin Netanyahu. A făcut parte din echipa campania care lupta împotriva lui Hillary Clinton şi a avut un contract cu PNL şi Tariceanu.

Dan Andronic, prin First One Communication, fost strategul campaniei lui Năstase şi a PSD, în 2004. L-a consiliat pe Tariceanu şi PNL. Firmele sale au derulat contracte cu instituţii de stat şi a fost foarte apropiat de nişte afacerişti controversaţi, precum: Alexandru Bittner, Adrian Petrache, Costel Bobic şi Dinu Patriciu.

În 2004, partenerii First One Communication s-au asociaţi în afaceri cu fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, Remus Truica împreună cu care au înfiinţat o companie off-shore, înregistrată în Insulele Virgine Britanice. În districtul Wickams Cay, pe strada Waterfront Drive (nr. 333) din insula Tortola a fost înmatriculata compania off-shore STG Ventures Ltd, avându-i ca proprietari pe Shimon Sheves, Tal Silberstein şi Gil Birger. Registrul cu datele contabile se afla în custodia administratorului Abacus Trust Company Limited – cu sediul în clădirea numită „Geneva Place”, fiind obligaţi conform legilor din Israel să declare Fiscului ce societăţi deţin…!!!!!

Epilog,

Ar fi inutil să continui cu enumerările marilor tunuri şi ţepe date de foştii agenţi ai serviciilor secrete şi/sau foştii comunişti din aparatul de stat. Amintesc doar că datele inserate în acest articol sunt preluate de pe blogul lui Oreste, (Codul lui Oreste), deci făcute deja public. Munca subsemnatului se rezuma în a le ordona într-o altă formă jurnalistica….!!!

Din păcate avem prea multe cazuri şi prea multe personaje negative şi de tristă amintire de evidenţiat.

Pentru a continua ar fi necesar să am la dispoziţie zeci de pagini şi poate tot nu aş putea cuprinde toate marile tunuri date nouă romanilor. Acum după un sfert de veac, romanilor li s-a ridicat ceata de pe ochi, dezmeticindu-ne câte unul şi privind în jurul său, vedem dezastrul produs. Abia acum realizăm răul făcut de aceşti dezertori ai defunctului SIE şi trădătorii de ţară.

Revin însă cu aceeaşi afirmaţie, România încă nu are o forţă de opoziţie născută din profunzimea naţiunii romane, pe adevăratele principii ale patriotismului şi daragostei de ţară. Abia atunci când va exista o entitate, organizaţie şi/sau personalitate puternică, un lider adevărat, care să reaprindă lupta pentru o nouă orânduire cu adevărat democratică, pentru un alt sistem auto-imun la mafia politică instaurată deja, abia atunci vom putea spera cu adevărat într-o schimbare profundă.

Acum vedem cu adevărat că tot acest sistem politic croit în ’89 pe bazele şi pe scheletul fostei Securităţi a statului şi pe vechiul cadru al PCR, abia acum realizăm ce pericol grav a pus stăpânire pe ţară.

Prin urmare, destrămarea structurilor unui imperiu al serviciilor secrete dar şi liberalizarea, mai ales lipsa desconspirarii agenţilor conspiraţi a dus la implicarea acestora în subminarea economiei naţionale, a sistemului bancar şi a tuturor surselor şi resurselor naţionale. Apoi accesul acestora şi/sau accesul subalternilor lor ca şi pioni de sacrificiu, pe liste electorale a semnat definitiv prăduirea ţării. Aceşti pioni de sacrificiu îi vedem acum, de fapt arestaţi şi anchetaţi la DNA, iar capii şi şefii lor stau ascunşi în umbră, urmând a interveni în alte situaţii similare, folosind alţi pioni de sacrificiu, dacă legislaţia actuală privind alegerile electorale nu va putea fi modificată.

Şi nu va fi modificată, prea curând, pentru că la butoane sunt aceeaşi agenţi şi grupările lor anarhiste care vor face tot ce pot să se opună unei reveniri la normalitate a ţării….Normalitate ar însemna să fie desconspirati toţi cei implicaţi în marea fraudare a ţării, anchetaţi şi condamnaţi, dar mai ales executaţi silit financiar şi material… Toate averile lor dobândite ilegal revin de drept ţării, pentru că ţara a fost jefuită.

Şi tot normal ar fi, ca instituţiile statului să fie depolitizate şi demafiotizate, eliberate de vechile structuri ce cangrenează societatea şi întrega țară…!!!

România a fost, statul Est-Comunist cel mai greu afectat de aceste structuri ale serviciilor secrete. Din această cenuşă a imperiului serviciilor secrete, trebuie să renaştem precum pasărea Phoenix din propria sa cenuşă.

Alături de Bulgaria şi de fosta Iugoslavie, ţara noastră a fost teatrul de operaţiuni şi teste de tot felul, atât al serviciilor secrete cât mai ales al armamentelor şi armelor noi, (în special fosta Iugoslavie). Doar la noi şi la Bulgari nu au fost confruntări armate, însă aici au fost testate alte “arme” mai distrugătoare şi mai perfide. Dezinformarea şi manipularea maselor!!!

Aşadar, marele jaf al secolului, aşa am putea numi ruinarea ţării de către o armată de activişti şi agenţi secreţi, se datorează în mare parte dictatorului care a creat unul dintre cele mai sofisticate servicii de spionaj, bine instruiţi sub atentă îndrumare a structurilor KGB, dar mai ales bine plătiţi de statul român, pe care în final l-au şi trădat. Toţi aceşti ofiţeri/agenţi au jurat credinţă ţării şi nu unui singur om, iar aceştia în înţelegere cu alte servicii secrete au trădat ţara şi au jefuit-o că pe un teritoriu duşman lor, însă însuşindu-şi în folosul lor propriu toate marile averi naţionale….!!! De aceea, România este ţara Est-Comunistă care a suferit cel mai mult, după căderea Cortinei de Fier, în comparaţie cu clelalte state Est-Comuniste, RDG, Polonia, Cehoslovacia, Ungaria, Statele Baltice, poate doar Iugoslavia să fie excepţia, unde SUA şi Rusia şi-au încercat armamentul…!!!

Prin urmare, acolo unde conştiinţa civică, va dormita manipulată de tot felul de ştiri şi de acţiuni ale agenţilor din umbră, fără a se putea răzvrăti/împotrivi cumva, tot atât va dura şi va continua, jaful şi ruinarea ţării, în favoarea unor mercenari politici… Nimic nu se schimbă dacă nu se întreprinde ceva concret şi dacă se renunţă la ideea de a combate acest sistem politic, doar la nivel de critică prin reportaje, articole şi comentarii pe bloguri şi care nu fac altceva decât să dezinformeze, să dezbine şi să manipuleze  mereu cetăţeanul de rând…!!!

 

 

Lasă un răspuns