Share
EXTEMPORAL LA… DEMOCRAȚIE!!!

EXTEMPORAL LA… DEMOCRAȚIE!!!

  Testul democrației noastre originale, a fost picat, de către mai marii puterii politice și asta exact dintr-un început. Avem parte de o pseudodemocrație, original concepută în laboratoarele securității statului și cele ale PCR.

Politicul țării, a conceput și instaurat un soi de struțo-cămilă, nici democrație occidentală, nici comunism-socialism. Suntem undeva la mijloc. O construcție politică, menită să permanentizeze vechea structură socialistă cu față umană.

Însă, la același test am căzut și noi, toți cetățenii țării, care ne-am lăsat duși cu preșul de o gașcă de infractori, așteptând cuminți în față televizoarelor și calculatoarelor, ca ‘’cineva’’ să li se opună tuturor jafurilor naționale….!!!

Prin urmare putere politică a dorit să dezinformeze și să manipuleze atât statele Europene cât și pe noi românii, cu o iluzorie democrație. Au și reușit chiar vreme de 25 de ani, aplicând sistematic procedee foarte sofisticate pentru mintea cetățeanului de rând, în manipulare și dezinformare la scară macro.

Una dintre primele dezinformări a fost și aceea că în ’89, am dobândit libertatea. Nimic mai eronat. Sub această lozincă neo comunistă, s-a construit un adevărat sistem sclavagist și de exploatare a omului. Am devenit sclavi muncitori, exploatați la sânge de acest sistem politic, pe care îl alimentăm sistematic cu bani și îi investim periodic, pe politicienii infractori, pentru a ajunge la putere și a ne exploata. Când populația este formată din sclavi muncitori săraci, bolnavi, lipsiți de un trăi decent; când bogătia produsă (muncită) de popor este acumulată în mâinile câtorva indivizi – marea majoritate infractori mafioți în cârdășie cu politicienii, când politicul căpușează toate instituțiile publice; când corupția este la maxim; când nu există transparentă în gestionarea fondurilor publice; când se fură masiv din bani publici; când justiția nu funcționează așa cum trebuie; când poporul nu mai este suveran (două referendumuri naționale nerespectate în ultimii 7 ani – în 2009, poporul a decis la referendumul național să fie maxim 300 de parlamentari și acum avem peste 600; iar în 2012, poporul a decis moartea politică a celui care ucidea o nație – Băsescu –, insă CIA și UE au decis să rămană „guvernator” în colonia România, împotriva voinței poporului român, chipurile „suveran”); când deciziile importante se iau în spatele ușilor închise (chiar în afară granițelor țării); când statul este condus din umbră, nu transparent de către conducătorii instituțiilor democratice (președinte, parlament, guvern); România nu există că stat de drept și nici nu mai putem vorbi despre libertate și democrație! E doar o iluzie, un gunoi mediatic care să prostească oamenii naivi că trăim în normalitate!!!

Dar, de departe cea mai gravă problemă a noastră a tuturor este că, vom pica iarăși testul la „democratie” și în acest an electoral 2016, unde după cum avansează lucrurile în România, vom merge iarăși pe mână politicienilor, acelorași infractori care au delapidat și ruinat țara, vreme de 26 de ani. Gravitatea faptelor rezultă și din faptul că, nu am reușit să ne învățam lecția și că suntem din nou în fața unui mare test pe care, nu regret o spun, îl vom pica cu brio, pentru a nu știu câtă oară…!!!!

Vom alege aceleași partide, care stau la baza clanurilor mafiote, și care în continuare ne vor jefui…Iar după alegeri, vom avea parte de același ritual, cu shwo-uri mediatice în care vor apărea tot felul de „comentatori” politici, special aduși pentru a ne arată, chipurile, adevăratele greșeli comise la alegeri și adevărații vinovați….etc.

Suntem iarăși puși în situația de a alege de pe taraba politicii românești, doar produse expirate și care ar fi trebuit să dipară definitiv în peisajul societății noastre. Să alegem dintre partidele/clanurile infracționale, pe cele mai puțin atinse de flagelul coruptiei…Adica, cum ar spune un personaj de propagandă a prostiei și îndobitocirii naționale, din „renumitul”serial „Las Fierbinti” : „din doi infractori, să alegem unul mai puțin infractor…”, dar tot infractor!!!

Prin urmare nu avem de ales???!!! Nimic mai fals. Sistemul ne-a distrus mental și i-a forțat pe mulți dintre români să aplice legea junglei pentru a supraviețui. De aici s-a dezvoltat egoismul și tot ce ține de el. Sistemul ne-a invătat că banul este scopul și de aici s-a dezvoltat „manelismul” și tot ce ține de el, călcatul pe cadavre pentru bani, dezumanizare etc. Și vedem toate relele pentru că sunt scoase în evidentă de dușmanii României prin instrumentele pe care le dețin, mai ales mass-media. Dar poporul român, la rădăcină, nu este deloc așa! Rău, lenes, ipocrit, incult…Deocamdată vedem efectele unui sistem care intenționat ne îndreaptă unii împotriva altora pentru a fi dezbinați și a nu avea vreo șansă să schimbăm sistemul! Noi suntem abia la început de drum în eliberarea României! Pană acum habar n-aveam ce-i cu noi! Abia acum începem să înțelegem și să reacționăm!!! Ce-i drept, cam lent și nesigur…!!!

Așadar, de ce am concluziona  înainte să inceapă cu adevărat „lupta”, că totul este pierdut? S-au reunit cei mai luminați, inteligenți și de bună credință români și au ajuns la concluzia că nimic nu se mai poate face? Nu! Atunci de ce am concluziona noi, fiecare în parte că totul este pierdut? Pentru că suntem demoralizați și pentru că poate nu vedem (fiecare în parte) luminița de la capătul tunelului. Asta nu inseamnă că ea nu există, ci doar că nu a fost încă identificată și valorificată. Pentru că aceste lucruri se petrec lent, nu de azi pe mâine! În plus, cei care conduc lumea din umbră și patronează inclusiv sistemul de exploatare din România exact aceasta își doresc: să fim demoralizați, să nu ne unim, să nu gândim, să nu credem că se poate o altfel de viată, să ne pierdem speranța, să renuntăm la luptă încă dinainte că luptă să inceapă!!!

Prin urmare, să nu le facem pe plac!!! Să fim uniți, și să încercăm să reacționăm mai rapid. Lupta cu acest sistem politic nu se face cu manuși albe si flori la masa verde. Nu!! În nici un caz. Această mișcare trebuie facută in mod real, cât mai real si cât mai incisiv.

Ce-i de făcut??!! Păi, un lucru simplu. În primul rând să ne detaşăm de tot ce ne perturbă viaţa şi gândirea liberă…Televizorul şi televiziunile naţionale, în special presa minte, manipulează, dezinformează şi ascunde adevărul!

Principalele canale media sunt deţinute de infractori şi oameni vânduţi politic. Ce livrează trusturile lor de presă publicului larg este gunoi mediatic, dezinformare şi manipulare! Cel mai bine s-a văzut că presa este vândută pe 1 septembrie 2013, când a minimalizat cât s-a putut amploarea pe care au avut-o protestele românilor împotriva Proiectului Roşia Montană şi a exploatării gazelor de şist în Români, dar nu numai….!!! Iar,televizorul mimează informarea! Televizorul manipulează! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de trunchiere a realităţii, de falsificare a istoriei, de îndobitocire şi pierdere de timp. Să ne remintim doar fatidica emisiune,, Revoluția Română în direct,,….!!! Cine vrea cu adevărat să se informeze despre adevăr, despre adevărata realitate din jur va căuta singur informaţii pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect), iar apoi să încercăm să le disociem, să le analizăm clar la rece fără nici un fel de implicare ,,emoţională,, şi de a selecta acea informaţie care este cât mai aproape de adevăr. Cu cât analizăm o ştire din mai multe surse de informare cu atât avem o paletă vastă de opţiuni şi o vedere de ansamblu bine conturată. Observăm şi unde se trunchiază adevărul şi mai ales de ce?? Apoi putem lua o decizie cât de cât realistă…!!! În funcţie de această decizie putem acţiona.

În altă ordine de idei, este bine să căutăm alianţe de idei şi alianţe de cetăţeni/grupuri care au aceleaşi simţăminte naţionale şi patriotice şi care pot acţiona pentru bunăstarea acestei ţări. Aceste comunităţi, chiar virtuale la început, pot şi trebuie să devină o forţă de opoziţie reală şi redutabilă, împotriva sistemului politic infracţional.

Prin urmare, să încercăm să stopăm din faşă orice încercare de trunchiere a realităţii şi orice modalitate de manipulare a cetăţeanului, dar în acelaşi timp să contribuim la o mai bună informare a omului de rând.

Să nu uităm! Anul 2016 este un an foarte greu pentru noi românii de pretutindeni. Este anul în care ar trebui să ne implicăm mai mult şi să marcăm decisiv în favoarea noastră şi a viitorului acestei ţări. Să nu lăsăm să treacă pe lângă noi, acestă şansă, de a înclina balanţa în avantajul nostru al tuturor. Să nu treacă, și acest tren al speranţelor noastre, aşa cum au trecut şi altele, în cei 26 de ani de umilinti şi nedreptăţi!!!

Leave a Comment