O NOUĂ CRUCIADĂ???!!!

Sau lupta împotriva islamizării Europei!!

  Reîntoarcerea la o nouă crucidă?? Aceasta este întrebarea ce se poate pune acum, pe bună dreptate, după ce statul Islamic încearcă să recâştige atenţia şi intenţia sa de a supune întreaga Europă şi de a o teroriza…!!!!

Asediul (psihologic si fizic) la care suntem supuşi cu toţii, din ce în ce mai mult, are ca şi cauza principală, intrigile de culise şi manevrele de incitare la violenţă, precum şi un vast arsenal de arme şi armament, cu care au fost dotaţi de către marii rechini, producători şi traficanţi de armament, dar şi o mega operaţiune a uneia dintre marile puteri armate la nivel mondial (SUA), de a testa aceste arme letale. Toate acestea s-au suprapus cu dorinţa unor lideri de triburi musulmane şi islamice de a accede la putere, la o iluzorie putere, de a conduce şi supune zone şi state, atât din Asia cât şi din Europa.

Manipularea şi dezinformarea la scară macro, este o armă redutabilă şi care se aplică în toate politicile statale, indiferent de naţiuni. La fel se observă şi aici, cum mare parte din populaţia Arabă, este manipulată şi angrenata într-un război inutil şi cumplit, ale cărui repercursiuni nu pot fi calculate, nici măcar pentru statele Arabe şi nici pentru ceilalţi combatanţi, vorbim aici de Europa şi de SUA.

Să nu uităm de această super putere armată, SUA, scăpată oarecum de sub control, în ce priveşte expansiunile militare de producerea şi testarea armamentului sofisticat, direct pe teatrele de război, provocate tot de aceştia!!! Să nu uităm  de toate conflictele generate de comandouri special pregătite şi de intervenţia “salvatoare” a acestei super puteri mondiale, ca şi o forţă de restabilirea păcii, după haosul provocat de propriile lor servicii secrete!!! Să nu uităm că SUA, şi-a extins expansiunile militare de la zona Americii Centrale, Panama, Nicaragua, Honduras, El Salvador, Guatemala, Costa Rica…etc, până în Orient,(Egipt, Irak, Iran, Arabia Saudită, Siria…) împingând sfera lor de influienta şi peste bătrânul continent Europa, dar vizând în mare măsură Orientul extrem, Afganistan, Pakistan, China, Corea de nord şi sud, Japonia…etc!!

La tot acest amalgam de operaţiuni militare unde şi Rusia are un rol determinant, considerându-se vizata în a-şi pierde unele pieţe de desfacere cât şi sfera de influienta în aceste zone, se impune o întrebare retorică: Ce rol mai au marile instituţii şi organizaţii internaţionale de menţinerea păcii cât şi apărarea drepturilor omului, vorbim aici de ONU, Crucea Rosie, UNICEF…?????!!! Însă acum ştim şi vedem cu toţii că aceste organizaţii practic nu există. La fel cum nu există nici tabere de refugiaţi controlate de ONU şi de UNICEF pentru protecţia populaţiei civile şi a copiilor în special. Nu există nici un fel de atitudine şi de proclamaţii,rezoluții si decizii de sancţiuni împotriva tuturor combatanţilor…!!!

În schimb, există un mare interes de a menţine o stare de haos şi de confuzie, de teste pe viu ale echipamentelor militare, de înarmare a combatanţilor şi apoi de intervenţii asupra acestora. Mai există şi o mare manipulare la nivel global, aceea de trimite migranţi din zonele de război în Europa şi odată cu aceştia de a infiltra tot felul de indivizi, spioni şi terorişti şi de a încerca şi destabiliza ţările bătrânului continent Europa. Era prea multă linişte în Europa, de ce să nu avem şi noi parte de propriul nostru război???? De ce să nu apelăm apoi la jandarmul internaţional SUA/NATO, de a ne proteja de aceştia, după ce tot de ei au fost trimişi???

Prin urmare avem acelaşi scenariu aplicat tuturor ţărilor controlate de forţele NATO sub comanda SUA. Marii generali au conceput deja jocurile strategice şi pentru Europa. Au aranjat pe tabla de şah piesele importante ale celor două tabere…Islamiştii şi Creştinii la fel ca în evul mediu…!!!!

Ce doresc Islamiştii??? De ce se revoltă împotriva Europei??? Nu statele europene i-au alungat din ţara lor!!! Nu ţările din Europa, pe care acum doresc să le destabilizeze, şi-au trimis forţe militare şi nu i-au înarmat pe rebelii din taberele adverse!!! Nu UE are interese economice în zonele de război…Ba dimpotrivă, în majoritatea ţărilor vest europene, islamiştii au fost primiţi şi acceptaţi, formând adevărate comunităţi libere unde ei şi familile lor, au locuri de muncă şi copii lor au parte de educaţie în şcoli europene.

Nu noi europenii suntem cei care au provocat război în Irak, Arabia Saudită, în Egipt şi Siria!!! Însă de departe se văd urmările unor acţiuni subversive la adresa UE. Până una alta UE era singură entitate care într-un fel sau altul deranja pe unii mari magnaţi şi mari “iluminaţi/întunecaţi” ai lumii….Prin UE, de fapt se năştea un nou continent… Se contura un nou adversar al SUA. Apare pe harta geo-politică a lumii o altă strategie politico-economico-militară, practic cu trei mari puteri: SUA, Rusia şi UE!!!!

Prin urmare, de ce să nu fie destabilizată şi dezmembrată şi aceasta entitate a statelor Europene???

Ce are de câştigat SUA??? În primul rând, miliardele de dolari alocate înarmării cât şi imensei sale armate americane unde sunt implicaţi milioane de oameni, (mercenari) de la micul soldat până la generali şi marii producători de armament şi echipamente militare…!!! Totul aici este o Mega afacere unde sunt investiţi miliarde de dolari…Deci există un interes imens în menţinere acestora în stare de funcţionare, un interes susţinut în primul rând politic.Apoi mai există și menținerea sferei de influiență economico-financiară asupra acestor zone. Americanii dacă şi-ar dori cu adevărat să stopeze acţiunile militare ar putea s-o facă imediat. În primul rând blocând ‘’aprovizionarea’’ cu arme, tehnica militară și petrol a tuturor combatanţilor. Şi fără arme si petrol, cu ce să te războieşti??? Apoi ar reduce la tăcere pe orice rebel!!!

Dar, SUA nu doreşte pacea, iar dacă şi-ar dori acest lucru, trebuie să-l facă prin întreţinere unui conflict, altfel ar trebui să-şi reducă drastic efectivele militare şi cheltuielile pentru înarmare şi deci marii politicieni şi investitori în producerea de armament şi tehnica militară ar intra în faliment, pierzând astfel miliarde de dolari!!!

În acest moment, Americanii deţin supremaţia armată la nivel mondial, ceea ce este cu adevărat un real pericol!!! Practic de cine să se teamă SUA?? Ruşii îşi reconsidera expansiunile militare, iar acum constată că sunt costuri prea mari pentru menţinerea acestor conflicte…UE nu are practic o forţă armată continentală iar extremul Orient este cumva controlat de China…!!!!

În final nu există de fapt nici un conflict între Islamişti şi Creştini, decât dacă este provocat de către un terţ actor în acest teatru burlesc. Iar acestă provocare trebuie să aibă şi un scop précis. Menţinerea artificială a unor teatre de operaţiuni militare în folosul industrie americane de armament şi nu numai. Apoi destabilizarea şi dezmenbrarea UE, a cărei structură, teoretic a fost gândită bine însă practic nu a fost materializată deloc. Aici au apărut fisuri mari, generate în special, de goana după profituri şi bani ale unor politicieni Europeni care, nu au dus la bun sfârşit managementul UE!!! Bineânțeles că la acest mecanism European au intervenit şi mari ‘’manageri’’ şi investitori strategici ai unor companii multinaţionale cu interese americane care şi-au văzut ameninţate ivestițiile sau care au realizat că nu pot să se desfăşoare cum doresc, lovindu-se de noi reglementări UE…!!!

Prin urmare totul este o mega afacere iar aşa-zisul conflict dintre Islam şi Creştini este total demontat şi eronat!!!!

Rămâne de văzut cum vor reacţiona liderii politici ai Europei la valul de violenţă iniţiat şi menţinut artificial, de către forţe oculte ale unor super puteri economice şi militare!!!! Până una alta nu am auzit nici o solicitatare din partea acestora, a unor forţe de pace gen ONU şi/sau de unele rezoluţii la nivelul marilor organizaţii de apărarea păcii şi a drepturilor omului…Se toacă mărunt însă, pe tema Terorismului Islamic şi care în final se dovedeşte a fi o teorie falsă!!!

Lasă un răspuns