Share
Politicianul… nu este frate cu Românul,  sau, cum să furi un million de euro!!!

Politicianul… nu este frate cu Românul, sau, cum să furi un million de euro!!!

    Cum să furi un million de euro și să rămâi nepedepsit și cu banii în cont!!

  Din ’90 încoace, avem parte de o politică distructivă, haotică, concepută parcă special înpotriva naţiunii române. Nu contează funcţia politicianului, de la ,,umilul,, Consilier local/judeţean şi până la paralamentar, ministru şi/sau preşedinte, aceştia toţi nu au fost şi nu sunt frate cu românul de rând…

Interesele acestora nu coincid niciodată cu interesul naţional, al omului de rând. Vicleanul rechin politician este o specie aparte un soi de entitate separată de tot restul. Acest  specimen face parte din elita Oligarhilor de partide, care au muşcat din averea naţională, din pământul strămoşesc şi tot ei au ‘’curajul’’ şi nesimţirea să ne declame sus şi tare că doar prin puterea lor mai există acest stat, mai existăm ca naţiune!!!!!

   Nu!! Pentru mine ca şi simplu cetăţean, este clar, Politicianul nu este ‘’frate ‘’cu mine, cu nevoile mele, cu aspiraţiile mele și ale ţării…Pentru mine, politicianul este o specie nocivă şi distructivă care face parte dintr-o altă Românie. El are micul său stat, România sa, cu toată averea la picioarele sale cu toate drepturile atribuite, protejat de propriile sale legi şi reguli, de acoliţii săi de propria sa armată de supuşi… România noastră a celor mulţi şi asupriţi şi România lor a Oligarhilor rechini, vânzători de ţară pentru un pumn de arginţi…!!!

Prin venele acestor Specii de Politicieni, nu mai curge demult sânge românesc, ci doar de Apatrizi şi vânzători de ţară!!!

După 1990, după câştigarea “democratică” a alegerilor, gaşca de foşti slugarnici ceaușișiti a trecut la implementarea unui plan odios, al cărui victime suntem noi toţi, chiar şi astăzi: naşterea sistemului mafiot. Printr-un jaf fără precedent averea statului a fost transferată în conturi private, firmele căpuşă conduse de câţiva foşti tovarăşi de încredere au preluat toate contractele pe bani publici. Mai târziu, după specializarea în marea şcoală a escrocheriilor internaţionale, “băieţii” au penetrat absolut toate pepinierele din care ar fi putut ieşi valori sau elite pentru ţară şi le-au condiţionat samavolnic cu funcţii, bani, etc. Verbul principal al României,conduse de noii oligarhi, a devenit: a corupe şi a supune!!

Șmecheria de care noi nu suntem conştienţi a constat în faptul că băieţii s-au infiltrat încă din anii ’90 în toate partidele politice, asigurându-se, indiferent de rezultatul alegerilor că ruleta lor odioasa se va învârti în continuare. Reţeaua a crescut. Ne confruntăm astăzi cu o situaţie bizară: 3000 de ticăloşi având o “armată” de vreo 40.000 de tâlhari ai banului public cu spatele asigurat de câteva sute de parlamentari, miniştrii, foşti premieri şi preşedinţi controlează după bunul lor plac situaţia economică din România.

Evident că această dezbinare absolută la care suntem invitaţi de presă şi televiziunile controlate, le serveşte manuşă acestor căpuşe obeze, viciate, nesătule şi anacronice. Trist este că aceşti păpuşari aroganţi sunt la rândul lor nişte simple păpuşi în mâna unor granguri vorbitori de rusă, engleză, italiană, ebraică, maghiară etc. Anumite şcoli iniţiatice şi chiar biserica sunt controlate de aceşti întunecaţi, mâna lor cu ghiul pe degetul mic aşează tresele unor generali, voinţa lor alege magistraţi şi poliţişti, influenţa lor dovedind o omniprezenţă paradoxală. Un singur lucru au uitat sau n-au ştiut niciodată aceşti indivizi. Orice organism viu are un sistem imunitar. Antiviruşii, animaţi de patriotism, credinţa în Dumnezeu şi în oameni nu stau cu mâinile în sân. În discreţie şi profesionalism lucrează la ruinarea acestei tumori.

  Distrugerea apocaliptică şi supliciul la care suntem supuşi zilnic, ne obligă să fim unitari şi să sabotăm Oligarhia de partid, oricare ar fi ea. Să nu ne lăsăm îmbătaţi cu propria noastră apa din paharele de cristal, made în China, sub linguşeala profesionistă a acestor specimene de partid, care încercă iar să ne inducă şi să ne înduplece, să le redăm iar funcţiile şi scaunele publice, pentru a ne jecmănii în continuare….Să nu uităm că tot ei, Politicienii, ne ţin în lesa strânsă a minciunii naţionale, conform căreia suntem în criză, doar că numai la noi, în timp ce  Ei, Rechinii politicieni se lăfăie în continuare într-o nesimţită risipă de fonduri pentru orice le este permis şi nepermis, legal şi ilegal.

Dar, de ceva timp încoace, avem parte de anchete şi de punere sub acuzaţii ai unor politicieni şi păpuşarii acestora. În acelaşi timp vedem defilând prin faţa camerelor  de filmat a unora dintre băieţii deştepţi, posesori de conturi în milioane de euro, delapidaţi din bugetul naţional şi/sau din diverse proiecte europene. Acestora le lipseşte doar covorul roşu, pentru a fi în ton cu moda etalărilor pe sticlă. Mulţi dintre aceştia, afişează un zâmbet zeflemitor în colţul gurii, fiind convinşi de “clemenţa”unor parteneri judecători, asigurându-le o pedeapsă cât mai mică şi cât mai uşoară!!!!

Această cârdăşie între diverşi magistraţi şi interlopii ţării este un fapt de notorietate deja. Un fapt banal şi un “bun exemplu”o “bună practică” pentru tânăra generaţie. Cine nuşi-ar dori să fure un million de euro pentru care să primească o pedeapsă de câteva luni de puşcărie , după care să fie eliberat şi cu banii în cont???!!!

Nici acum în al doiprezecelea ceas al ‘’deșteptării’’ noastre, nu se doresc schimbări radicale în ce priveşte ocupare tuturor funcţiilor de decizie şi de conducere în stat, să se facă doar pe criterii de profesionalism şi recunoastrea valorilor intelectuale la nivel naţional/internaţional. Avem parte în continuare de acelaşi circ mediatic, de promovarea intereselor de partid şi gaşca, unde fiecare partid are puterea de a-şi numi în funcţii pe orice individ, orice marionetă care în final va fi controlată politic după bunul lor plac. Toţi aceşti păpuşari trag în continuare sforile în justiţie şi în economia naţională, la fel ca şi în acest ultim sfert de veac. Tot ei fac legile, tot ei le aprobă pentru că în final tot ei să benficieze de portitile legislative anume create!!!

Primejdia cea mare şi asupra căreia ar trebui să ne concentrăm mai mult, este aceea a anului electoral în derulare. Nu sunt un pesimist dar, cu derapajele societăţii româneşti dar mai ales al politicii actuale , oricând poate reveni  la putere aceeaşi mafie politică ce a acţionat în cei 26 de ani. În realitate, circul anchetelor şi arestărilor din ultima vreme se poate brusc încheia, cu revenirea un alt guvern politic, construit pe acelaeași coordonate de coalitiii politice, de gaşcă de partid, cu aceleaşi numiri pe criterii politice cu aceeaşi politizare şi mafiotizare a instituţiilor…!!!! Prin urmare, rezultatul acestor alegeri va fi o schimbare de formă şi o cosmetizare a vechilor obiceiuri ale oligariilor de partide!! Va fi o aceeaşi Măire cu altă pălărie. Trebuie doar să nu uităm, să nu-i uităm pe cei care ne-au adus aici…!!!

Să nu uităm nici o clipă că tot datorită acestor specimene, suntem obligaţi să acceptăm preţuri europene în Euro şi salarii de mizerie în Lei….

Să nu uităm că si în acest an electoral, tot Ei, marii noștri oligarhi politici, ne solicită iar si iar, consimțământul și parafarea unei noi legislaturi, unui nou mandat, surogat al  unei false bunăstări sociale și economice!!

Să nu Uităm….Nu avem dreptul la uitare, pentru tot răul pricinuit, naţiunii române, dacă altă armă nu vrem să folosim, atunci măcar amintirea coşmarului românesc…!!!!

Politicianul… nu este frate cu Românul !!!!

 

Leave a Comment