LUPTA ÎMPOTRIVA DEZNAŢIONALIZĂRII ŢĂRII, SAU COMPLICITATEA CU INTERLOPII…???!!!

  Aceasta ar putea fi întrebarea pentru un răspuns decisiv. Să ne regrupăm forţele pentru a decapita acest sistem politico-mafiot care a subjugat țara, ducându-ne pe toţi la ruină şi sărăcie, sau să împărţim “frăţeşte” Ei banii şi Noi sărăcia???!!!

Mulţi dintre noi s-ar putea întreba de ce sistemul politic poartă sintagma “politico-mafiot”??? Răspunsul este foarte simplu. Trebuie doar să studiem articole de presă, date statistice, faptele politicienilor şi nu în ultimul rând anchetele DNA începute de câţiva ani buni, pe unde se perindă zilnic doar cei care au avut sau care sunt în prezent în funcţii publice… Toţi, dar absolut toţi sunt politicieni sau în cel mai bun caz, sunt partenerii de afacerii ai unor politicieni.

Pentru o mai bună informare se poate accesa site-ul ‘’Penali.ro’’ unde avem doar un început de lista ai celor care au jefuit banul public. Un catalog al penalilor!!!

Un alt fapt concludent este şi validarea la alegerile locale a majorităţii aleşilor locali cu dosare penale, anchetaţi şi/sau condamnaţi. De ce ???  Pentru că actualul sistem politic, de care tot amintesc că este perimat şi trebuie extirpat, deci acest sistem politic a creat o imensă breşă în sistemul legislativ, prin care sunt amnistiaţi toţi infractorii politicieni, permiţându-le să candideze dar şi să ocupe locul pentru care au şi fost suspecţi şi/sau condamnaţi de mită şi corupţie…!!!

Astfel, România este una dintre ciudăţeniile Europei, poate şi din lume unde, într-o societate denumită şi democratică, clasa politică deţine puterea absolută, indiferent de orice alte decizii şi hotărâri ale instituţiilor menite să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor, unde aceiaşi politicieni au drepturi mai presus de orice lege, scrisă sau nescrisă, sfidând orice limită a bunului simţ. Dincolo de toate aceste fapte, penalii noştrii politicieni, apar în ochii omului de rând, ca şi oameni oneşti şi cu drepturi depline atâta timp cât Ei, politrucii infractori, ocrotiţi de propriile lor legi, au drepturi egale cu oamenii cinstiţi şi cu probitate morală/profesională, ba mai mult pot candida la orice funcţie în acest stat, al infractorilor, cu dosarele lor penale pe masa…!!! Prin urmare politrucii mafioţi, apar în fata muritorului de rând, ca nişte haiduci moderni neânfricați şi curajoşi şi care se bat de la egal la egal cu orice contracandidat…!!!

Prin legea electorală, una dintre legile antiromâneşti, aceşti haidamaci ai vremurilor noastre, au căpătat aura de mari învingători şi biruitori…

După rezultatul alegerilor locale, absolut ilegale şi imorale, unde candidaţii penali au fost absolviţi de orice acuzaţie, poate duce și la o anulare a anchetelor DNA, ceea ce sa şi urmărit. Iar mass-media, audio-video şi cea scrisă, manipulează acesta bizară situaţii şi poate unică în lume, cum că, noi cetăţenii suntem “bolnavii” sistemului, alegându-i pe aceşti indivizi certaţi cu legea…

O situaţie absolut aberantă şi cinică, să ai prevederi legale unde infractorul ar drepturi egale cu omul cinstit, iar în final tot cetăţeanul corect ajunge să fie defăimat, analizat şi chiar acuzat cum că ar ţine cu infractorul, care culmea ironiei, este cel protejat de legile anitiromânești, emanate de un şi mai atiromânesc Parlament…!!!

Aşadar, noi cetăţenii, tot noi, am ajuns să fim cei stigmatizaţi şi puşi la zidul infamiei, acuzaţi că i-am ales pe aceiaşi politruci mafioţi, care ne-au râs în nas zeflemitor, candidând liber cu dosarele penale în spate, apăraţi de legi anumit croite în favoarea infractorului…!!!

Dar să vedem pentru care motive, omul de rând, puţin educat şi bulversat de acest sistem haotic, a ales infractorii?!

Logica acţiunilor lor a fost aşa:

1 “Atâta timp cât unui candidat cu dosar penal legea îi permite să candideze, deci e posibil să nu fie vinovat…!!!”

2 ”Dacă acest individ poate şi are curajul să candideze cu dosarul penal pe masă, asta înseamnă că este un om puternic şi curajos, dar cel mai important lucru este faptul că are un spate puternic… deci este invincibil chiar dacă a furat…”

3 ”Neâncrederea în instituţiile statului!! Dacă acestea nu au putere în faţa acestor indivizi, pentru ai opri să mai candideze, atunci eu omul de rând ce pot să mai fac? Oricum nu se va schimba nimic aşa că nu-mi rămâne decât să-l votez în continuare…”

Acestea ar fi principalele motive pentru care cetăţeanul de rând le-a avut în faţa sa când a mers la vot… Dacă legea şi instituţiile statului le-a permis infractorilor să candieze atunci nimic nu se mai poate face… cetăţeanul  nu poate decât să acţioneze resemnat şi să se lase purtat de valul… ucigaş!!!

Aşa am ajuns astăzi în situaţia în care suntem. Să “acceptăm obligatoriu” (deci dictatorial) să fim conduşi de o minoritate, cea a politicienilor infractori, aleşi locali cu doar 15-25% de voturi şi de o castă politică mafiotă, perfect legalizată de legile atidemocratice şi antiromâneşti!!!

Indiscutabil cel mai mare pericol ne paşte la alegerile parlamentare din toamnă, când se va aplica aceiaşi schemă, acelaşi plan diabolic al legislativului, pentru a le parafa acelaşi tip de sistem mafiot în parlamentul ţării…

Dacă se va pune în practică aceiaşi strategie “legală”, atunci tot noi romanii vom fi acuzaţi că susţinem infractorii şi îi alegem mandat de mandat, iar Ei, interlopii naţiunii, vor arăta lumii întregi că sunt “Aleşii Poporului” şi că au obţinut iarăşi acceptul naţiunii să continue pe aceleaşi coordonate:

Un parlament super populat de politicieni (nimeni nu ne poate garata că numărul lor nu va creşte iarăşi), garnisit de găşti de partide şi grupuri de interese, iar sperietoarea DNA va fi doar pentru fraierii plătitori de taxe şi impozite… !!!

Prin rezultatul acestor alegeri, am uimit o lume întreagă, promovând și menținând în funcții publice, politicieni infractori, trădători de țară în favoarea intereselor de gașcă de partid și de grupări mafiote…!!! Aşadar devenim complicii sistemului, cu acte în regulă şi suntem gata să parafăm aceiaşi schemă şi strategie pentru intrarea în parlament a aceloraşi politicieni infractori, acceptând tacit cu capul plecat, legiile lor impuse nouă pentru a-şi apara propriile lor interese!!!

Revenind la subiectul de bază al acestui articol, trebuie să remarc şi să trag iar și iar un semnal de alarmă. Nu avem şi nu exista încă o opoziţie concretă şi reală, faţă de acest sitem mafotic ce patronează acestă țară în prezent. Nu exista nici un fel de “luptă antisitem”. Suntem în continuare apatici şi bulversaţi de tot ceea ce ni se întâmplă, acceptând cu seninătate lovituri după lovituri (sub centură). Manipularea maselor este arma sistemului la care încă nu ne-am învăţat să ripostăm. Pe zi ce trece devenim tot mai evident, complicii acestui sistem politico-mafiot. Strategia acestuia este tot mai agresivă şi mai insistent pusă în practică. Ei emană legi tot mai preferenţiale şi mai alambicate/interpretabile şi cu dedicaţie, iar noi toţi prin institutilile acestui stat, ne grăbim să le punem în aplicare fără nici cea mai mică contestare. Iar când apar totuşi contestaţii, acestea sunt rapid demontate printr-un întreg sistem de dezinformare şi manipulare instituţional şi mai ales prin mass-media. În final ajungem să credem că noi suntem cei mulţi şi proşti iar politicul mafiot este cel care ne apără de… noi înşine!!!

Prin urmare se pune tot mai acut întrebarea, mai avem nevoie de Opoziţie, de o Luptă Anti-sistem politic?? Sau suntem de acord cu tot şi toate cele hotărâte la nivel central şi local, în toate domeniile, indiferent dacă deciziile politice afectează grav drepturile şi  libertăţile democratice??!!!

Dacă da, se impune o altă întrebare: Cine să facă această opoziţie??!!

Societatea civilă în ansamblul său este demobilizată, destabilizată şi manipulată. Nu există o forţă reală de Opoziţie anti-politică statală şi instituţională!! Nu există o entitate care să facă opoziţie reală!! Nu avem nici sindicate, nici asociaţii profesionale, nici ONG-uri, care la nivel naţional să fie reprezentative unite şi puternice şi care să fie o contrabalansare şi o opoziţie fermă la o guvernare politică dezastruoasă… Avem în schimb o presă de scandal, cu tabloide care iau în batjocoră şi miştocăreală tot şi toate, avem jurnalişti care scriu la comandă în care intenţionat inserează în articolele lor, îndoiala şi suspiciunea unor acuzaţii şi asupra unor acuzaţi de fraudă şi înşelăciune/furt calificat în dauna întregii societăţi.

Am susţinut mereu coalizarea unei opoziţii puternice care să determine decapitarea dictaturii politicienilor infractori. Unirea tuturor celor care încă mai cred în revenirea naţiunii romane, care mai cred în patriotism şi trecutul istoric al ţării.

O ‘’luptă’’ anti-sistem trebuie dusă până la capăt, prin fapte şi nu prin critici de salon şi/sau prin mass-media. Ar fi timpul să trecem şi la fapte concrete, altfel ar fi o pierdere de vreme, rămânând captivii acestui sistem politic infracţional, parafându-le din când în când, corupția și vânzarea țării!!!

 

 

 

Lasă un răspuns