mie. ian. 20th, 2021

   Am adus în discuţie acest subiect fierbinte, al unei opoziţii reale faţă de sistemul politic infracţional care a acaparat puterea în România şi care conduce ţara dictatorial şi nedemocratic, către ruină şi dezastrul suprem!!!

Aşa cum spuneam, subiectul a mai fost dezbătut într-un alt articol şi unde argumentam ca în ţara se face un soi de opoziţie virtuală, cu comentarii şi clipuri pe net, ori prin spaţiul public în show-uri TV, etc însă rezultatul este nul… Nimeni nu mişca un deget, nimănui nu-i pasă de ceea ce se întâmplă şi este publicat…

Politicianul Infractor, dovedit clar cu acte şi dosare, îşi vede mai departe de tâlharii şi escrocherii. Mai mult acum este o altă tactică a mafioţilor… se declară nevinovaţi, chiar sub ancheta judiciară, legea anumit croită după tiparul infractorilor, îi permite chiar să candideze pe o funcţie publică şi mai nou chiar din puşcarii, razându-ne în nas…

Acum, după alegerile locale, în formă infracţională, s-a trezit şi domunul Preşedinte al ţării, unde ne declară în direct că nu este mulţumit de actuala lege electorală, în special de alegerea primarilor într-un singur tur… Prin urmare, după război apare şi ‘’viteazul de sub pat’’ care ne spune că este învingător, dar în sub text ne transmite laşitate şi dispreţ…Nu a avut curajul să ia atitudine împotriva acestei legi mult timp înainte deşi se ştiau consecinţele, acum când râde de noi toată Europa şi ne arată cu degetul (inclusiv interlopii) că avem aleşi locali (deocamdată), cu dosare penale, cu doar 10-20% procente de reprezentativitate şi chiar condamnaţi, prin puşcării, care chiar au dreptul de a fi ales, acum după consumarea acţiunii, s-a trezit domnul Preşedinte să ne transmită nemulţumirea sa!!! Pe cine mai interesează acum acest subiect??? Când deja Răul a fost făcut şi când avem în continuare infractori la butoane, pe cine mai interesează ce spune EL… ???!!!

“Dacă tăcea filosof rămânea”… dar aşa!!! Dispreţul şi ignoranța, Preşedintelui, care avea pârghii legale de a determina schimbarea legii electorale, cu mult timp înainte de alegeri… Însă acum ne dăm bine seama că nu a dorit să tulbure liniştea mafiei politice cum la fel se va întâmpla şi la alegerile din toamnă când, la fel, vom avea ‘’aleșii neamului’’ penali şi poate chiar şi condamnaţi, puşi pe liste electorale şi apoi băgaţi în parlament în mod abuziv…!!!

Dar, dincolo de toate acestea şi noi suntem la fel de ignoranţi şi dăm dovadă de laşitate din plin, când privim şi comentam acţiunile interlopilor ţării, ca şi după un meci de fotbal, limitându-ne doar la a înjura şi huidui sistemul politic dictatorial!!! Acum la moda politicii româneşte este vorba românească…”Câinii latră, caravana trece”…!!!

Privim şi ne minunăm în continuare cum suntem chiar ameninţaţi de un “mare” politician, el însuşi cu dosare penale de care se mândreşte, liderul unui mare şi unic partid din România, insinuând cinic “Ce vreţi… Pâine sau cătuşe???!!!” Prin urmare mesajul a fost clar, dacă vrem pâine să fim cuminţi şi să-i votăm echipa, dacă nu, putem  primi cătuşe şi noi, cei mulţi prosti şi obraznici care arătam cu degetul şi tulburam liniştea marilor interlopi!!!

Vinovaţii suntem tot noi… Fără nici o supărare, care stăm cuminciori în băcuțele noastre aşteptând o firimitură de pâine de la oligarhii politruci care ne jefuiesc zilnic, făcând o Opoziţie Inutilă…

Vinovaţi şi pentru că acceptăm manipulările grosolane, injectate nouă de acest sistem, “Capul plecat, sabia nu-l taie ” şi care ne inhiba orice dorinţă de a ne răzvrăti şi de a scăpa din lanţurile sclaviei (cătușele sclaviei). E mai comod să stai în faţa calculatorului şi să faci comentarii, sau în faţa televizorului înjurându-i de toţi sfinţii, pe acei interlopi care fac paradă pe la DNA, decât să treci la fapte concrete… E uşor şi lesne să dai share la un videoclip cu garnituri de tren pline cu buşteni… decât să iei atitudine directă… să trimiţi comentarii acide în spaţiul virtual pentru delapidatorii ţării, pentru cei care defrişează mii de hectare de păduri, pentru cei care delapidează bugetul de stat, pentru cei care ne omoară cu bună ştiinţă, prin spitale… etc… etc, decât să te apuci de acţiuni concrete…

Dacă am fi făcut o opoziţie reală şi concretă, astăzi am fi avut şi noi, cel puţin 500 de euro salariul minim pe economie, dar aşa banii noştri sunt la marii Penali ai Ţării… şi care încă nici în al XIII-lea ceas, statul nu-i poate recupera (sau nu vrea)…!!!

Zilnic suntem şi ne lăsăm manipulaţi şi dezinformaţi, cele mai recente manipulări au fost deja emanate, anume cele privind legea electorală, cu totate aberaţiile sale, acceptate de noi toţi tacit şi mai recent, acea controversată decizie a CCR privind dezincriminarea “Abuzului în serviciu…” Şi unde marii corupţi au cerut părerea unor alţi corupţi, pentru a le face dreptate, iar aceştia din urmă au spălat fața mafiei politice emiţând şi mai multe aberaţii juridice în aşa mod în care acum plasează amendarea legii penale, de către Parlament, adică de cei care tocmai sunt anchetaţi de infracţiuni… Prin urmare ambiguităţile legii vor putea fi interpretate în fel şi chip de orice magistrat corupt, iar apoi legea va fi şi amendata, pentru a nu mai fi aplcabila în sensul şi litera ei, ci după bunul plac al infractorilor…!!!

În esenţă avem, cum spuneam, o opoziţie inutilă, pentru că altfel ar fi foarte oportună… Suntem pe un teren de luptă la propriu şi cu armele la vedere, Noi şi Sistemul politic infracţional. Ducem o luptă inegală, Ei acţionează cu tot arsenalul de care, culmea, ar trebui să-l folosim şi noi, adică banii bugetului şi puterea politică, care cumpără şi corupe pe oricine indiferent de funcţii şi grade, aşa că noi suntem izolaţi, dezbinaţi şi demoralizaţi, pe un câmp de luptă plin de fumigene… Unde, orbecăim prin fum şi înotăm în ape tulburi, confundând adesea, infractorul cu omul cinstit!!! Nu mai vorbim de faptul că “Serviciile” controlează foarte bine comportamentul uman al cetăţeanului de rând, respectiv ignoranţă şi laşitatea, asigurându-i pe cei 40 de mii de tâlhari ai banului public, ca totul este sub control și pot jefui în linişte…!!!

La ora acesta, cine se mai îndoieşte că trebuie schimbat acest sistem politic, poate să stea deoparte și să tacă, însă ceilalţi care mai simt româneşte şi au un cât de puţin simţământ patriotic, trebuie să trecem la fapte, să radicalizam opoziţia, s-o transformăm în ceva palpabil real şi mai ales necesar… Există tactici şi metode destul de incisive de ‘’luptă’’ anti-sistem, unele la limita legalităţi poate, chiar subversiv, dar să ne gândim că şi legile au fost emanate tot subversiv, pentru ai proteja pe Ei, politicienii din sistem şi nu pentru a ne apără nouă drepturile…!!!

Nu există nici o forţă de opoziţie reală care să le ceară şi să le impună respectarea legilor, naţionale şi/sau internaţionale, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeanului de rând…!!!

Prin urmare avem nevoie disperată de o asemenea “mişcare de opoziţie”… Nu am văzut nici un boicot/sabotare a celor care defrişează ilegal mii de hectare de pădure… Dar, ne-m lăsat “convisi” ca legea ne va face dreptate. Însă legea sunt Ei…!!!  Nu am văzut nici o acţiune de sabotare a garniturilor de tren încărcate cu mii de metri cubi le lemn pentru export, care trec prin gări fără oprire… Dar ne-am lăsat păcăliţi ca “CINEVA” dintre zecile de instituţii ale statului se va autosesiza… Total fals!!! Nu am văzut un boicot/submninare a celor care distrug ilegal mediu, vând pământul nostru, aurul şi/sau sursele şi bogăţiile naturale!!! Trebuie să înţelegem că nu există niciunde acel “Cineva” şi că totul depinde doar de noi cum ne organizăm opoziţia şi lupta anti-stem politic. Trebuie, imperativ, să facem disticția clară, cine sunt reprezentanţii statului??? Noi cei 19 milioane de cetăţeni sau cei 30-40 de mii de politruci care dijmuiesc banul public, înghesuiţi în cele câteva partide politice şi care ne impun în mod dictatorial, legi anumit emanate pentru a le apăra lor interesele???!!!

Nu va veni nimeni din afara ţării, din UE, NATO, ONU… etc, sau de oriunde, pentru că nu le pasă dacă mâine țara devine o ruină şi nu se va mai numi România, ori pur şi simplu statul se va desfiinţa, devenind o colonie…!!! Dimpotrivă, abia aşteptă să ne prade şi să ne jefuiască, ajutaţi fiind de acesta Oligarhie politică care subminează ţară. Prin urmare, dacă până la toamnă nu vom radicaliza opoziția ati-sistem, în mod sigur vom avea aceiași parlamentari penali iar țara va deveni o colonie…!!!

 

 

 

 

sanduviorel

By sanduviorel

Jurnalist

Lasă un răspuns