mie. ian. 20th, 2021

  Clasa politică actuală, din România, a ajuns la soluţii disperate, în ce priveşte menţinerea sa la putere, cu orice preţ. Astfel au început a fi emanate, zeci de legi şi proiecte de legi, care mai de care mai darnice, în drepturi salariale şi pensii, cu o parte dintre salariaţi…!!!

Practic au transformat deja discursurile populiste şi demagogice cât şi promisiunile electorale, în legi fără acoperire reală, precum acele file de CEC, folosite chiar de unii politicieni, pentru afacerile proprii, pentru a obţine foloase necuvenite în mod illegal…!!!

Tot aşa se întâmplă şi cu aceste legi cu dedicaţie făţişă, în direct traducându-se aşa: “primiţi toate aceste drepturi salariale nesimţite numai dacă ne votaţi în continuare şi dacă faceţi zid de apărare în jurul nostru”… O altă traducere liberă ar fi de fapt, într-o mită electorală perfect legalizată pentru o parte a votanţilor.

Parlamentarii infractori îşi crează, în disperare de cauză, tot mai multe alibiuri, pentru a nu fi deferiţi justiţiei cât şi pentru a obţine un nou mandat, iar şi iar…!!!

Prin urmare am avut şi avem în continuare parte de acelaşi circ vulgar şi grotesc prin care nişte indivizi de cea mai joasă speţă, odată ajunşi(în mod ilegal) la putere îşi doresc cu toată forța să se menţină acolo, indiferent de mijloacle folosite… Au început prin a-şi asigura lor înşişi pensii nesimţite de mii de euro, pe viaţă, apoi au trecut prin ai cumpăra (mitui/corupe) şi pe aleşii locali cu aceleaşi drepturi ilegale, acum se va continua şi cu cei din educaţie… etc.

După ce şi-au asigurat şi alte structuri instituţionale, din poliţie, jandarmerie şi din magistratură, au continuat aşa cum arătăm mai sus, acum şi-au făcut calculele simple dealtfel, că ar mai fi o categorie care trebuie coruptă şi mituită şi anume pe cei din educaţie… Pactul sindicatelor cu ‘’Diavolul’’ din politica ţării a fost de mult parafat, acum doar se trece doar la faza a doua.

Mafia politică din parlamentul ţării joacă dur şi cu cărţile pe masă, iar cei care ar trebui să fie o forţă tampon de arbitraj şi de opoziţie, respectiv Preşedintele ţării, sindicatele şi marea masă de votanţi, sunt acum mituiţi şi corupţi, cu legi cu dedicaţie în total dispreţ atât faţă de legile statului cât şi faţă de organismele internaţionale, dar şi faţă de cetăţenii de rând, cei care nu intra în nici un fel de majorări salariale şi nici ale pensiilor.…!!!

Spuneam de organismele internaţionale, pentru că aceste măriri bugetare nu vor avea acopreire în bugetul statului şi deci se va proceda la o nouă tranșă de împrumuturi externe de la FMI şi/sau Banca Mondială…Iar în cel mai negru scenariu, se vor tăia iar salariile bugetarilor pentru a se acoperii aceste găuri în buget…Aşadar nu mai interesează pe nimeni dacă sunt resurse financiare şi dacă ţara va trebui să se împrumute iar şi iar pentru ca Oligarhia de Partide politice să-şi satisfacă poftele de putere duse la extrem…!!!

Preşedintele Ţării, a rămas oricum o marionetă în mâinile mafiei politice, rămânând impasibil, ignorant şi laș, nedorind să tulbure apele infractorilor din parlamentul ţării!

Schema după care nemernicii din parlament acţionează este în principiu simplă. Dacă se mituiesc şi se corup cei din poliţie şi din jandarmerie, vor acţiona la comandă precum câinii de pază, astfel nimeni nu va ieşi în stradă la mitinguri şi demonstraţii. Băieţii în bleu jandarm îşi fac meseria…te legitimează, te filmează şi-ţi fac dosar, în final te trezeşti cu mii de lei amendă poate chiar şi cu o condamanare…

Magistraţii zeloşi şi care comit abuzuri, dezincriminate deja, eludând legea îi fac scăpaţi pe cei care mai sunt anchetaţi de DNA, ori cei din lumea interlopă, apropiaţii puterii politice…

Aleşii locali, ei sunt cheia în organizarea alegerilor parlamentare, tot ei sunt cei care pot aduce voturile mult sperate ale parlamentarilor, prin urmare aceşti baronași locali trebuie să aibă mâna cât mai lungă şi cât mai liberă…Cât mai mult abuz în serviciu lor în dauna noastră a cetăţenilor de rând… Azi mai poate cineva să-i condamne???

În educaţie, frăţia liderilor de sindicat cu lumea politicii infracţionale s-a parafat de mult, aici prin zeci de inspectorte şcolare prin mii  de şcoli şi licee unde avem zeci de mii de cadre didactice, politicul ştie deja că poate obţine mii de voturi şi atunci trebuie să mituiască şi să corupă, pentru obţinerea acestor voturi…!!! Dincolo de toate acestea se respectă sloganul puterii…”divide et impera”, iar divizarea şi dezbinarea populaţiei este atent supravegheată de servicii, politicienii ţării ştiu exact ce trebuie să facă şi nimeni nu se va mai răzvrăti…!!!

Dacă voi nu ne vreţi…  Noi vă vrem,… Pare să fie laitmotivul acestei dictaturi al politicului!!! Ei ne doresc cu orice preţ la vot, pentru a le parafa lor alt mandat şi pentru a le legifera escrocheriile. O dragoste cu forţa… care se numeşte “Viol’’… Un incest asupra propriei tale naţiuni, propriei tale mame, fiice,… etc, asupra propriului tău popor!!! O ‘’iubire’’ imposibilă…!!!

Radiografia acestui sistem politic total dezaxat şi dezmembrat arata subrezenia şi fragilitatea sa. În goana lor nebună după funcţii, putere şi bani, politicul ţării, produce un cataclism mondial şi aşa vor rămâne în istoria ţării şi a cea internaţională.

Să cauți cu orice preţ să menţii cei 588 de parlamentari la o populaţie de mai puţin de 20 de milioane de cetăţeni, dintre care peste 3 milioane sunt plecaţi din ţară pentru a-şi căuta un loc de muncă plătit decent, în timp ce în ţară ai legi cu dedicaţie pentru măriri salariale, fără acoperire în buget, este de-a dreptul halucinant şi absurd.

Şi toate aceste sunt făcute cu bună ştiinţă, pentru că toţi politicienii ştiu că nu sunt bani în buget, dar fiecare visează că următorii guvernanţi vor apela la forurile europene/mondiale să se împrumute pentru a le face lor jocul, împovărând ţară şi inglodand-o în datorii inimaginabile…!!!!

Deja suntem datori vânduţi, deja s-a vândut aprope tot ce se mai putea vinde… Ce cred politrucii ţării că mai pot pune gaj pentru un nou împrumut…???!!! Dar noi ce credem, cum vom plati alte şi alte datorii???

Dincolo de toate acestea, trebuie să ne punem o întrebare: Care sunt atuurile acestui parlament, pentru ce anume să fie plătiţi aceşti demoni ai politicii româneşti??? Nu avem legi drastice pentru protejarea mediului şi împotriva poluării; Nu avem legislaţie împotriva devrișărilor de păduri…; Nu avem legislaţie împotriva vânzării pământului şi a tuturor resurselor naturale ale solului şi subsolului românesc… etc… etc!!! În toate acestea există dor nişte surogate de legi inutile.

Avem în schimb legi care protejează infractorii, care încurajează corupţia şi vânzarea ţării… Ce motive serioase am avea pentru ai vota iar şi iar pe aceiaşi trădători de ţara şi de neam???!!! Voi cei care sunteți mituiți cu salarii și pensii nesimțite… Voi, gândiți-vă bine, cu o mână vi se va da și cu alte zece ni se va lua, vom avea de plătit pentru asta noi și tot neamul nostru si copii voștri, în veci!!!

 

 

 

sanduviorel

By sanduviorel

Jurnalist

Lasă un răspuns