Share
Românilor le pasă, cu noi este Dumnezeu!

Românilor le pasă, cu noi este Dumnezeu!

  Vineri înainte de a începe serviciul am scos din cont banii ce se stranseseră în ultimile două săptămâni pentru a-i duce doamnei Reli din Covasna ce se ocupă de cea mai mare parte a costumelor populare pentru copiii din Tg.Secuiesc, Brețcu si Doboi. Am avut o strângere de inimă cand am văzut contul golit de orice resursă. Credeți-mă ca l-am întrebat atunci pe Dumnezeu când oare vor mai veni alți bani și cum vom putea duce misiunea la bun sfârșit. La numai cateva minute, nici nu apucasem să ies din Brașov, am primit pe telefon un mesaj de la BRD prin care eram înștiințat ca Marius Ilie Hofenpradli, vechiul nostru prieten, ne-a trimis o sumă de bani destinată costumelor. Uneori cad în deznădejde, uneori mă îndoiesc, îmi cer iertare pentru acest lucru. De fiecare dată însă Dumnezeu îmi alungă rătăcirile gândurilor mele. Oameni ca Marius, ca Alin Constantin, ca Olimpia, ca voi toți care mărturisiți că ”Și nouă ne pasă”, ne ridică din deznădejde. Jertfa voastră se înscrie pe Calea Neamului. Voi trimiteți lumină prin icoane, voi coaseți istorie românească în Covasna si Harghita, voi sunteți cei care luptă.

14907041_1085327831611084_8477320519613283_n

Fondurile pentru cele o sută de costume populare destinate copiilor din Doboi, TG. Secuiesc și Brețcu se strâng în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov).

Lupta pentru identitate este deschisă, cu noi este Dumnezeu, români!

de Mihai Tîrnoveanu

______________________________________________________________________________________________________

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment