mie. ian. 20th, 2021

  Așa vor arăta costumele populare ale flăcăilor din Brețcu, Tg. Secuiesc și Doboi, la fel ca ale fraților lor din Mărtănuș și Ojdula. În total cele 100 de costume costă 19000 lei. Am plătit până acum 6700 lei.

Mai este deci nevoie de 12300 lei. Orice sumă trimisă în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211,Brașov) reprezintă un ajutor extrem de important pentru îndeplinirea acestei misiuni. Reprezintă ajutorul vostru concret pentru păstrarea identității românești în Covasna și Harghita și totodată o mare bucurie pe care o puteți face acestor copii de 1 Decembrie. Este vital ca ei să crească în paradigma românească, cu Icoana Ortodoxă, Steagul Tricolor și Costumul popular românesc. Aceasta e alternativa pe care suntem datori să le-o oferim în locul smintelilor din aceste timpuri.

Adresa pe care se pot trimite icoanele este Tîrnoveanu Mihai Sorin, Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr. 15, bl. 20, sc.C, ap.1. Tel. 0722566606. Doamne ajută, am încredere în sufletul de român al celor ce cred în Hristos și Neam.

de Mihai Tîrnoveanu

______________________________________________________________________________________________________

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

magazincritic

By magazincritic

Administrator

Lasă un răspuns