Share
Copiii români din Trecătoarea Însângerată a Oituzului.

Copiii români din Trecătoarea Însângerată a Oituzului.

   Limba română trăiește în Oituz de Covasna prin 31 de copii români care învață la grădiniță și la școală în limba maternă. Un prieten bun m-a întrebat azi: sunt și români în Oituz? Da, frate, sunt! Sunt uitați de lume. Vom merge la ei miercuri, 14 decembrie cu daruri de Crăciun, pentru a-i răsplăti că țin acolo, în munți, România vie. Cu banii care se strâng în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) vom cumpăra pentru ei dulciuri și alimente de bază pentru a le face mici (sau mari) provizii pentru iarnă. Pentru a le spune și lor că nu sunt singuri pe lumea asta și că trăiesc în România românilor.

  Dacă vă este mai ușor să trimiteți prin poștă sau curier bunătăți pentru acești copii, le puteți trimite pe adresa: Tîrnoveanu Mihai Sorin, Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr. 15, bl. 20, sc. C ap, 1. Sunt multe de făcut în țara asta, unii ne cheamă peste două zile la vot. Poate e bine să mergem, poate daca vom vota cum trebuie românii vor fi în viitor mai fericiți. Stiu insă sigur că, miercuri, pe 14 decembrie, 31 de copii români și părinții lor vor fi cu siguranță cu lacrimi de fericire în ochi. Contează asta. Așa să ne ajute Dumnezeu!

de Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment