Icoanele Mănăstirii Paltin Petru Vodă la Oituz de Covasna. Copiii români de la gradinița și școala din sat vor primi miercuri pe lângă cadourile de Crăciun și câte o icoană de la Sfânta Mănăstire, pentru a crește alături de ea. Duhul Părintelui Justin Pârvu să-i vegheze și ocrotească!

O parte din cadouri au fost deja pregătite, vrem însă ca ele să fie și mai consistente. Fondurile pentru acestea se strâng în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov). Vom cumpăra pentru ei dulciuri și alimente de bază pentru a le face mici (sau mari) provizii pentru iarnă. Pentru a le spune și lor că nu sunt singuri pe lumea asta și că trăiesc în România românilor.

Dacă vă este mai ușor să trimiteți prin poștă sau curier bunătăți pentru acești copii, le puteți trimite pe adresa: Tîrnoveanu Mihai Sorin, Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr. 15, bl. 20, sc. C ap, 1. Sunt multe de făcut în țara asta, unii ne cheamă peste două zile la vot. Poate e bine să mergem, poate daca vom vota cum trebuie românii vor fi în viitor mai fericiți. Stiu insă sigur că, miercuri, pe 14 decembrie, 31 de copii români și părinții lor vor fi cu siguranță cu lacrimi de  fericire în ochi. Contează asta. Așa să ne ajute Dumnezeu!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns