Share
Clubul Sportiv „Samurai Olt” implicat într-un proiect caritabil!

Clubul Sportiv „Samurai Olt” implicat într-un proiect caritabil!

   Federația Romană de Hand to Hand Fighting a organizat primul eveniment oficial în data de 13-12-2016 în Petrila, Judeţul Hunedoara. Acest eveniment a avut caracter caritabil pentru cei 186 de copii ai Centrului de zi ” Salvaţi Copii ” coordonat de dl. Popescu Florin. Sala de sport al Colegiului Tehnic Constantin Brâncuși şi sonorizarea a fost puse la dispoziţire de Primăria Petrila, cu toate acestea evenimentul federatiei a fost unul apolitic.

15541441_1724304847886916_2066776022473810104_n

Demonstaţia de UNIFIGHT Hand to Hand Fighting a fost oferită de dl Constantin Popescu, antrenor al Clubului Sportiv „Samurai Olt” și membru titular al Federației Euro Education

Cadourile destinate copiilor au fost oferite de Tymbark, Teolino Jucarii, Ansa Special Consulting, Asfamfil SRL, Hidro C&A Construct dar și persoane fizice precum, dl Marin Teodor care a oferit produse de panificație, Dl Albert Bălăceanu a pus la dispoziție produse neperisabile.

Nu în ultimul rand, pe aceasta cale Federația Română de Hand to Hand Fighting mulțumește tuturor celor care au fost alături în cadrul acestui eveniment.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment