Cele 12 costume populare pentru elevii de la Școala Gimnazială „Turoczi Mozes”, secția cu predare în limba română din Târgu-Secuiesc sunt gata!

Cât de curând vom reuși să le și achităm cu banii care se strâng în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) și să le dăruim copiilor. Acoperim astfel necesarul de costume populare românești pentru întreg ciclul primar de la școala mai sus menționată, elevii celorlalte clase primind straiele naționale de Sfântul Apostol Andrei, 2016 (copiii din fotografie). Acest lucru a fost posibil datorită contribuțiilor românilor din țară și diaspora care au transmis astfel mesajul lor de solidaritate frățească românilor din Inima Țării. Mulțumim din suflet pe această cale și doamnei doctor Gabriela Titu din Iași care a fost alături de noi în această acțiune. Dumnezeu să ocrotească și întărească mâinile ce ”înfrățesc versanții”, așa cum adevărat și frumos spunea Părintele Ilie Moldovan.

de Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns