Share
Euro Education Federation vă invită la „MARȘUL PENTRU VIAȚĂ”!

Euro Education Federation vă invită la „MARȘUL PENTRU VIAȚĂ”!

   Asociația Down Art Therapy, alături de Asociația „Provita pentru născuți și nenăscuți” filiala Gorj, Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (A.S.C.O.R.) filiala „Sfântul Irodion de la Lainici” Tg-Jiu, Euro Education Federation și Asociația Vasiliada filiala Tîrgu-Jiu, au onoarea de a vă invita să participați la MARȘUL PENTRU VIAȚĂ, a V-a ediție locală, sâmbătă, 25 martie 2017, la ora 14.00. 

Tema ediției 2017 este ,,Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.”, iar locul de întâlnire va fi în fața Bisericii ,,Înălțarea Domnului” din Tg-Jiu, str. Victoriei, zona Paralela 45. Traseul este: str. Victoriei-Victoriei pietonal-Piața Prefecturii-Teatrul Dramatic Elvira Godeanu-Masa Tăcerii-Poarta Sărutului-Calea Eroilor-Coloana fără Sfârșit.

Marșul pentru viață3

Scopul evenimentului este afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susținerea familiei tradiționale, temelia unei societăți solide și sănătoase. În 2017, la a șaptea ediție la nivel național, Marșul pentru Viață va avea loc în circa 265 de localități din România și Republica Moldova, fiind ,,cel mai mare eveniment public în apărarea vieții din România.”

Programul complet: aici


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment