Vacanța Educativă Kristopher – ediția de vară 24-30 iunie

  “Între 24 iunie şi 30 iunie, am pregătit o tabără unică pentru părinţi şi copii, în care vei descoperi lucruri noi despre potenţialul copilul tău şi despre cum puteţi progresa împreună: te intâmpinăm cu activităţi creative şi participative de identificare a profilului de personalitatea al copilului, a talentelor şi potenţialului său, dar şi ateliere de parenting pentru ca tu să poţi fii mereu părintele de care copilul tău are nevoie.

Programul dinamic de formare şi educare interactivă din tabără îi va ajuta pe cei mici să își dezvolte abilităţile, să îşi formeze identitatea, să fie membrii ai unor echipe şi performeri, să depăşească situaţii problemă şi să se exprime liber şi creativ.

Atelierele de dezvoltare personală sunt concepute după un model inovator în materie de psihopedagogie, sub îndrumarea directă a specialistului Lajos Kristof, ce pun față în față copilul, părintele și mentorii.

Asociația Gifted Center Kristopher1
De ce sa te înscrii în tabără ?

1. Pentru că vei descoperi o mulţime de lucruri noi despre copilul tău, despre calităţile sale unice şi despre cum facem faţă “meseriei” de părinte, specializat în educația talentelor

2. Pentru cele 9 ateliere de dezvoltare personala si parenting cu Lajos Kristof.

4. Pentru cele 15 ateliere de dezvoltare personala si parenting cu psiholog Lajos Kristof.

5. Pentru cele 12 ateliere de Arta spectacolului cu actorul Ioan Paduraru

6. Pentru cele 5 ateliere recreativ – educative pentru cei mici şi cei mari.

7. Pentru Carnavalul Familiei Fericite, spectacol de exceptie pregatit de copii pentru parinti în cadrul taberei.

8. Pentru 7 zile de cazare, cu 4 mese/zi, drumeții și multă distracție!

Tabăra este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani și părintilor. Pentru a te înscrie, împreună cu copilul / copiii tăi, scrie-ne la scoaladeexcelenta@gmail.com sau dă-ne un telefon la 0756.355.047.”

Organizat de Asociația Gifted Center Kristopher


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns