Proiectul Mega-moscheii turceşti a fost făcut public!

  Proiectul Mega-moscheii turceşti a fost făcut public. Este, de fapt, un complex.

1. Locaşul de cult islamist va avea o capacitate de 1.500 de locuri. La sub 10.000 de musulmani în Bucureşti.

Pentru comparaţie, Catedrala Mântuirii Neamului, la 1.500.000 de ortodocşi, are 5.000 de locuri.
Ce va însemna adunarea sistematică a 1.500 islamişti în centrul Bucureştiului? Ce va însemna pentru Parcul Herăstrău şi cei care vin acolo – dar mai ales CELE care vin acolo – într-o ţinută care islamic este privită ca o cerere de viol?

Sunt întrebări la care oamenii care hotărăsc în Primăria Capitalei şi Guvernul ar trebui să răspundă. Şi vor răspunde, mai devreme sau mai târziu.

2. În afară de locaşul de cult complexul cuprinde şi o sală de antrenament. “Sportiv”. Capacitatea încă nu este specificată, dar prin comparaţie cu locaşul de cult pare să fie pentru cel puţin 2-3 sute de persoane.

Se pare că islamiştii nu se pot antrena destul de bine la sălile de forţă şi unităţile similare existente astăzi în Bucureşti. Au nevoie de un spaţiu special, sub controlul Turciei, departe de ochii românilor.

3. Complexul include, în afară de o Bibliotecă Islamică şi felurite utilităţi relativ comune – cantină, săli de mese, club de tineret – şi locuinţe de serviciu şi “camere de oaspeţi”. Altfel spus, acolo vor putea locui permanent oameni aflaţi cu totul în afara oricărei posibilităţi de observare din partea statului român, din partea poliţiei, SRI etc.

Să permiţi aşa ceva în inima Capitalei ţării este crimă de înaltă-trădare. Părerea mea. Şi cred că românii ar trebui să reacţioneze foarte serios. Ori vor plăti foarte scump. Desigur, este părerea mea. Dar cred că 100.000 de scrisori trimise la Primărie ÎMPOTRIVA acestui proiect, cerând un referendum bucureştean pe temă, ar fi un minim de reacţie de bun-simţ.

Mihai-Andrei Aldea

Mai multe: aici

P.S. Mă gândeam să nu adaug şi asta, dar NU POT SĂ UIT: pământul donat Turciei de politrucii care conduc (adică jefuiesc) România a aparţinut Brâncovenilor. Cei pe care turcii i-au ucis în chinuri, Constantin Brâncoveanu fiind jupuit de viu. Doar câteva din crimele bestiale pentru care Turcia şi turcii nu şi-au cerut iertare niciodată. Şi li se DONEAZĂ acest pământ… Vă va judeca Dumnezeu! Şi pe cei care aţi făcut asta, şi pe cei care puteaţi sau puteţi să-i opriţi şi nu o faceţi!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns