Share
Protestele din Rusia: criticul kremlinului Navalny întemnițat, sute de persoane arestate

Protestele din Rusia: criticul kremlinului Navalny întemnițat, sute de persoane arestate

CNN: „Liderul opoziției ruse, Alexey Navalny, a fost reținut de autoritățile ruse în calitate de protestatar implicat într-o zi de demonstrații la nivel național împotriva corupției care s-au ciocnit cu poliția luni. Soția lui Navalny, Yulia, a raportat știri despre detenția sa la domiciliul său din Moscova pe feed-ul oficial Twitter. Ea a postat, de asemenea, o imagine care arată polițiștii de la fața locului. Între timp, canalul YouTube de la Navalny, care transmisese în direct peste 50 000 de persoane ca proteste în Rusia, a fost în plină desfășurare, a pierdut lumina și sunetul în studio.”

CNN: „Russian opposition leader Alexey Navalny has been reportedly detained by authorities as protesters engaged in a day of nationwide anti-corruption demonstrations clashed with police on Monday. Navalny’s wife, Yulia, reported news of his detention at his home in Moscow on his official Twitter feed. She also posted a picture showing police officers at the scene. Meanwhile Navalny’s YouTube channel, which had been broadcasting live to more than 50,000 people as protests across Russia got underway, lost light and sound in the studio.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment