Share
Comatose Otto Warmbier aterizează în SUA după eliberarea de către Coreea de Nord

Comatose Otto Warmbier aterizează în SUA după eliberarea de către Coreea de Nord

CNN: «Otto Warmbier, un student american care a fost închis în Coreea de Nord, a fost eliberat după mai mult de 17 luni de detenție, potrivit părinților săi. El este medevacked în SUA. Brutalizarea și terorismul pe care nord-coreenii l-au pus asupra lui Otto și a familiei Warmbier s-a încheiat. Mulțumesc lui Dumnezeu”, au declarat ei pentru CNN. Secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, a confirmat eliberarea sa într-o declarație, adăugând că Warmbier este pe drum spre Statele Unite. Warmbier, în vârstă de 22 de ani, a fost reținut în ianuarie 2016 la aeroportul din Phenian în drum spre casă.»

CNN: «Otto Warmbier, an American college student jailed in North Korea, has been released after more than 17 months in detention, according to his parents. „He is being medevacked to the US. The brutalization and terrorism the North Koreans have put upon Otto and the Warmbier family have ended. Thank God,” they told CNN. US Secretary of State Rex Tillerson confirmed his release in a statement, adding that Warmbier is en route to the United States. Warmbier, 22, was detained in January 2016 at the airport in Pyongyang on his way home.»


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment