Medicii: “fostul deținut din Coreea de Nord, Otto Warmbier, are unele leziuni cerebrale severe”

CNN: “Medicii care se ocupă de deținuții eliberați din Coreea de Nord, au declarat că Otto Warmbier, nu a vorbit sau nu s-a mișcat de unul singur de când a sosit marți în Statele Unite. Ei și-au descris starea de “starea de veghe nereușită” sau starea vegetativă persistentă. La cei 22 de ani a suferit pierderi importante de țesut cerebral în toate regiunile creierului, au afirmat medicii de la Universitatea din Cincinnati Medical Center într-o conferință de presă joi.”

CNN: “Doctors caring for released North Korea detainee Otto Warmbier said he has not spoken or moved on his own since he arrived in the United States on Tuesday. They described his condition as “unresponsive wakefulness” or persistent vegetative state. The 22-year-old has suffered extensive loss of brain tissue in all regions of the brain, doctors at the University of Cincinnati Medical Center said in a news conference Thursday”.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns