Share
Ce părere aveți de obligativitatea vaccinurilor?

Ce părere aveți de obligativitatea vaccinurilor?

  Un studiu pilot făcut în SUA arată două FAPTE cel puţin interesante, dacă nu chiar şocante:

1. În cele patru state americane în care s-a făcut studiul numărul copiilor nevaccinaţi atinge o proporţie de aproape 40%. Alo, se aude, tovarăşi politicieni care vreţi să IMPUNEŢI COMUNISTO-NAZIST obligativitatea vaccinurilor?

2. Şi mai şocant, starea de sănătate a copiilor nevaccinaţi este semnificativ mai bună decât a celor vaccinaţi.

Nu sunt medic, nu mă pricep în domeniu, dar ştiu că pentru orice tratament medical CONSIMŢĂMÂNTUL INFORMAT este obligatoriu. În cazul vaccinurilor se practică impunerea prin felurite mijloace a consimţământului NEinformat, ba chiar obligativitatea absolută, ca sub dictaturile lui Hitler sau Stalin (amândouă foarte pasionate de tratamente medicale obligatorii).

Link-ul studiului este în primul comentariu al postării mele.

Mihai-Andrei Aldea

LATER EDIT:

a. Cineva observă:

1. Afirmatia dvs: ” În cele patru state americane în care s-a făcut studiul numărul copiilor nevaccinaţi atinge o proporţie de aproape 40%” e falsă. Ce spune studiul (dau direct traducerea): din totalul celor 666 copii luati in studiu (deci NU din populaţia generală, n.m.) 39% au fost nevaccinati. Eşantionul, NEREPREZENTATIV pentru polpulaţia generală, a fost alcătuit din copii provenind exclusiv din familii in care se practică homeschooling-ul. Motivația acestei alegeri – tot conform studiului: „A major challenge in comparing vaccinated and unvaccinated children has been to identify an accessible pool of unvaccinated children, since the vast majority of children in the U.S. are vaccinated. Children educated at home (“homeschool children”) are suitable for such studies as a higher proportion are unvaccinated compared to public school children [47].”

2. Privind starea de sănătate
– boli acute: în acest studiu, în rândul copiilor vaccinați s-au înregistrat mai puţine cazuri de vărsat de vânt şi de tuse convulsivă (pertussis) şi mai frecvente otite medii şi pneumonii (care se pare că sunt, într-adevăr, un efect advers al vaccinării pentru virusul rujeolic, respectiv pt. pneumococ)

– boli cronice: în rândul copiilor vaccinați, în special al băieţilor, s-a înregistrat un procent mai mare de alergii (rinite alergice şi dermatite) şi de „neurodevelopmental disorders”. Cauzalitatea nu e limpede.

Faptul că pentru celelalte boli pentru care se face imunizare – rujeolă, oreion, rubeolă, meningită, hepatite – nu s-au găsit diferenţe semnificative între cele două grupuri sugerează faptul că aceste boli sunt ţinute sub control prin imunizare în populaţia generală. Dacă ar fi să izbucnească o epidemie de meningită, de exemplu, în care din cele două grupuri credeţi că ar fi mai mare morbiditatea şi mortalitatea? Despre asta e vorba în cele din urmă. Şi, tot din păcate, cu tendinţele actuale, nu e vorba despre DACĂ va izbucni, ci despre CÂND va izbucni.

b. Atrag atenţia că ROSTUL postării mele este, după cum am scris cu litere mari de la început, respectarea dreptului fundamental la CONSIMŢĂMÂNTUL INFORMAT, pe de-o parte, şi evitarea dictaturilor medicale de tip nazist sau stalinist pe de altă parte.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment