Share
Eşti organizator de evenimente sportive?

Eşti organizator de evenimente sportive?

  Pentru organizarea evenimentelor în aer liber, Asociaţia Drumeţii Montane a realizat un software ce va ajuta să gestionaţi cu ușurință astfel de evenimente şi, mai mult, va pune la dispoziţie şi posibilitatea de a crea propriile staţii (puncte de control) care să înregistreze timpii participanţilor între anumite puncte de pe traseu.

Proiectul se numeşte „Ultra Orienteering” şi este compus din mai multe software gratuite, open-source, plus documentaţie care vă arată cum puteţi realiza staţiile ce înregistrează timpii concurenţilor.

Cu ajutorul acestui proiect organizarea unui eveniment în aer liber este mult mai simplă, nu vă costă bani – software-urile sunt gratuite, iar, cu ajutorul schemelor / documentaţiei de pe pagina noastră de prezentare, vă puteţi realiza singuri staţiile.

Proiectul este unic, fiind primul de acest gen! Asociaţia Drumeţii Montane vă oferă gratuit software-ul și documentaţia pentru realizarea stațiilor la care se înregistrează timpii.

Este un proiect de interes pe care vă invităm să-l vizitaţi la: „Drumeții Montane”

Alexandru Canavoiu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment