Share
„Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii” a fost vizitat de Principesa Maria!

„Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii” a fost vizitat de Principesa Maria!

   Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” ieri, 3 august 2017, informează România RegalăPrincipesa Maria a vizitat saloanele Unității de Primiri Urgențe, a cunoscut o parte din pacienții spitalizați și a discutat cu personalul medical, alături de prof. dr. Dan Mircea Enescu, manager al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” și domnul dr. Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) este o secţie independentă în structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, care asigură asistenţă medicală permanentă urgenţelor pediatrice din Bucureşti şi din întreaga ţară. Ea a fost înființată în anul 2002 și creată n baza unui concept nou de abordare integrată a urgenţelor medico-chirurgicale pediatrice de către un personal calificat, în spaţii special amenajate şi dotate cu echipamente medicale de ultimă generație.

Foto: Daniel Angelescu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment