Share
Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale. Iubesc poporul român!

Românii dintr-un sat din Vrancea pun mână de la mână pentru a le dărui copiilor dintr-un sat din Covasna costume naționale. Iubesc poporul român!

  Târnoveanu105Așadar românii decid: acțiunile pe Calea Neamului merg mai departe. Slavă Lui Dumnezeu și mulțumiri până la cer enoriașilor bisericii ortodoxe din Mirceștii Noi de Vrancea păstoriți de vrednicul părinte Marcu Radu Laurențiu care au trimis o importantă sumă de bani în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) sau în Pay Pal (mihaitirnoveanu16@gmail.com) pentru costumele naționale destinate celor 39 de copii din Ozun, jud.Covasna. Așa cum i-am și scris părintelui, faptul că oamenii dintr-un sat din Vrancea își rup din bugetul propriu pentru ca românașii din Ozun să poată crește înveșmântați în mantia Neamului dovedește că în ciuda tuturor agresiunilor, poporul român are conștiință de Neam și resurse sufletești inimaginabile. Firele de Duh nu sunt rupte, îi unesc pe românii din toate colțurile țării și din diaspora făcându-i să reziste în fața tăvălugului internaționalist, în fața forțelor ce tind să dezintegreze identitatea națională, uniunea de sânge și credință. Toate acțiunile noastre din ultimii ani au arătat acest lucru, căci fără sprijinul decisiv al românilor de pretutindeni nu am fi putut realiza nimic. Acestor oameni minunați li se datorează TOTUL. Sărut mâna părinte Laurențiu, vă mulțumesc din tot sufletul frați ai mei din Mirceștii Noi, te îmbrățisez sora mea Tanta Stan care ne-ai dus gândul nostru în satul tău de poveste. Dumnezeu să vă dea la toți răsplată de sănătate și fericire! 

Așadar mergem mai departe. No, hai!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment