Românii decid: acțiunile pe Calea Neamului merg mai departe. 

  Tirnoveanu231Datorită lor copiii din Ozun, jud.Covasna și din împrejurimi care merg la biserica ortodoxă cu hramul Nașterea Maicii Domnului păstorită de vrednicul părinte Mihai vor avea de 1 octombrie, de Acoperământul Maicii Domnului costume naționale. Le mulțumesc din toată inima acestor oameni care ne arată că nu suntem spice separate ci mănunchi de neînfrântGloria AdamsAdrian HaseganGelu MalureanuMarius Ilie HofenpradliToporan Ioan DanielCorina Stanciu, Bogdan Stefan Daniel și IAM R.I.C.H. care au trimis în contul destinat acțiunii bani necesari achiziționarii straielor naționale confecționate de echipa doamnei Reli din Voinești-Covasna. 

  Orice contribuție trimisă în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) sau în Pay Pal (mihaitirnoveanu16@gmail.com) ne ajută să achităm aceste costume pentru copii și nu mai puțin important, ajută la sprijinirea producătorilor români care confecționează straie naționale pentru a duce pe mai departe Datina Străbună. Credeți-mă, nu e puțin lucru, în Covasna si Harghita contează enorm acest lucru.

Doamne ajută!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns