Share
Principesa Maria, la concertul caritabil al Organizaţiei Umanitare Concordia!

Principesa Maria, la concertul caritabil al Organizaţiei Umanitare Concordia!

  Alteța Sa Regală Principesa Maria a luat parte, la Teatrul Odeon din Bucureşti, la concertul caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit” al Organizației Umanitare Concordia, ieri, 28 septembrie 2017, informează România Regală. Aflat a treia ediție, evenimentul, a adus împreună peste trei sute de invitați şi a avut ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul și extinderea proiectelor destinate copiilor și tinerilor defavorizați. În deschiderea evenimentului Principesa Maria a adresat următorul discurs:

„Mă bucur să mă aflu din nou alături de dumneavoastră, pentru a sărbători şi susţine organizaţia umanitară Concordia. Acest concert este însă şi o ocazie de a trece în revistă împlinirile acestei familii de oameni inimoşi, care şi-au pus timpul, atenţia şi resursele în sprijinul copiilor noştri.

Una dintre aceste realizări este Şcoala de Meserii Concordia. Prin continuarea acestui proiect, Concordia este una dintre puţinele organizaţii din România care nu doar că oferă ajutor şi protecţie copiilor defavorizaţi, dar îi şi pregăteşte pentru viaţă, prin dobândirea unei profesii.

România, în urma exodului braţelor de muncă, duce lipsă de forțe onorificate în domeniile practice ale vieţii. Ce rost, au mii de absolvenţi de facultate, dacă nu îşi găsesc un loc de muncă?!

Concordia, prin abilitățile pe care le dă absolvenţilor şcolii de meserii, previne şomajul, şi îi ajută să îşi construiască o viaţă pe forţe proprii, fiind de asemenea un sprijin pentru angajatorii locali, care pot avea încredere în pregătirea absolvenţilor Concordia.

Este o onoare și o mândrie să fiu în continuare aproape de Concordia în primul rând, datorită viziunii sale integrate şi incluzive, care ţine seama de toate aspectele vieţii copiilor şi tinerilor aflaţi în grija sa: de la protecţie, la sănătate, găzduire, formarea de prietenii, educaţie, formare profesională şi integrare în piaţa muncii.

Pentru aceste motive, vă invit să sprijinim în continuare cu toţii proiectele Concordia, acum și în viitor pentru că ei, copiii din Concordia au nevoie de dumneavoastră.” Integral pe:  România Regală


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment