Share
Sprijin de la Köln pentru echipa „Mic News” în campaniile umanitare!

Sprijin de la Köln pentru echipa „Mic News” în campaniile umanitare!

   Acțiunile caritabile ale Asociaţiei Mic News au avut impact și în afara granițelor țării noastre. Un ONG din Köln, a invitat reprezentanții echipei Mic News pentru a dezvolta sectorul social în zonele defavorizate din România.

  Cu această ocazie, doamna Nicoleta Istudor, Mihai Căldăraru, preşedintele Mic News, împreună cu echipa, formată din Narcis Violeta, Adriana Senchevici, Bianca Soare, se află în aceste zile la Köln. Astăzi, echipa Mic News a avut o întrevedere cu președinta acelei organizații. Prezentarea campaniei „DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”, menită să aducă un strop de soare mai multor familii şi bătrâni în suferinţă din România, a impresionat echipa din Köln. Prin urmare, Mihai Căldăraru a reuşit să încheie parteneriate nu numai cu această echipă ci și cu alte ONG-uri pentru dezvoltarea sectorului social din țara noastră. Mai mult, familiile nevoiașe din județul Gorj vor beneficia de sprijinul umanitar cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne-a informat liderul organizației Mic News.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment