Share
Soluții exclusive pentru fiscalizarea ouălelor! Montarea unor microcipuri în „cobia” găinilor ar putea aduce mulți bani la bugetul statului.

Soluții exclusive pentru fiscalizarea ouălelor! Montarea unor microcipuri în „cobia” găinilor ar putea aduce mulți bani la bugetul statului.

  Dacă zilele trecute, redactorul corespondent dl. Iulian Capsali, scria foarte serios și ușor ironic despre consecințele fiscalizării gospodăriei țărănești, astăzi vin cu o propunere legislativă pentru Parlamentul României. Ea asigură indubitabil transparența producției agricole la locuitorii din mediul rural. Ce ați zice de montarea unor microcipuri în „cobia” găinilor? Personal, consider o soluție pe cât de trăznită, pe atât de utilă! „Statul român” ar avea de câștigat pe mai multe planuri, astfel:

  • contorizarea tuturor ouălelor prin montarea acestor dispozitive în „cobia” găinilor,
  • mai puține cheltuieli ale statului datorită folosirii acestor mijloace tehnice de ultimă generație,
  • garanția debirocratizării sistemului administrativ local prin reducerea personalului de control,
  • creșterea veniturilor de la TVA-ul perceput din achiziționarea acestor sisteme ultramoderne.

Mai mult, dacă afacerea ar merge bine, aceeași soluție ar trebui aplicată tuturor animalelor din mediul rural. Ei, ce ziceți? Merit un premiu pentru această idee? Bineînțeles, nu se pune problema să nu plătesc TVA-ul!*

* Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment