Dum. sept. 20th, 2020

   Apelez la buna credință a românilor din toate colțurile țării să contribuie cu ce pot la activitățile organizate de frații noștri din Transilvania. Echipa noastră are un parteneriat pe o perioadă de patru ani cu  Asociația Calea Neamului, continuând să sprijine pe cât posibil toate acțiunile românilor din zonele colonizate de cetățenii maghiari. Iată ultimul mesaj transmis de unul din liderii acestor inițiative:

  „Doamne ajută frați și surori, în scurt timp vom reuși să achităm restanța de plată la costumele naționale pentru cei 40 de copii români din Ozun precum și Troița Românilor ce se va înălța la Vârghiș, prin fondurile strânse în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa băncii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov). 

Michaela StoicanuAdriana BrinzeiDorina ManoleArdeleanu Alexandru NeluDobrin Cristina Mirela, Ivana Dorina Luisa, Corina și Marius sunt oamenii care și-au si-au sacrificat în ultimul timp din bugetele proprii pentru ca cele două acțiuni să fie duse la bun sfârșit. Mă înclin cu respect și dragoste frățească în fața lor, în fața tuturor celor care ne-au sprijinit. Nu a fost deloc ușor. În total bugetul pentru Ozun si Vârghis alocat de Asociația Calea Neamului s-a ridicat la 12000 lei. Deasemenea cele trei organizații partenere, Asociația Astra Despărțământul Covasna – Harghita, Asociația GRIT și Fundația Mihai Viteazul au alocat la rândul lor un buget substanțial pentru cadourile destinate copiilor din Ozun si pentru pachetele cu alimente de bază ce s-au dăruit cu ocazia parastasului de la Ozun și pentru cel care va avea loc la Varghiș. 

Nimic nu se poate face fără sacrificiu. Fiecare acțiune presupune pe lângă eforturi organizatorice si timp si bani. Numai așa putem face treabă, așa considerăm noi că ne facem datoria pentru Țară și Neam.

Doamne ajută, lupta continuă!”  

de Mihai Tîrnoveanu


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook 

magazincritic

By magazincritic

Administrator

Lasă un răspuns