mie. sept. 30th, 2020

  O mie de Steaguri Tricolore pentru Târgu-Secuiesc. De 1 Decembrie. Mergem acolo unde-i mai greu, noi cei de pe Calea Neamului împreună cu Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință. Nimic nu ne va opri. Ne vom întoarce la Tg.Secuiesc, va fi o mare de Drapele, la fel ca în 2015. Mergem acolo unde unii de Ziua Națională au arborat steaguri negre si au vrut să ne arunce-n aer cu bombe artizanale. Învingem ura cu pace, cu icoane și flori iar spre cer o mie de steaguri triumfătoare se vor înălța. 

Fratele meu Dan Ciprian Grajdeanu, conducătorul Frăției Ortodoxe a răspuns din prima clipă la această chemare fiind din nou alături de noi în afirmarea identității naționale românești în Inima Țării. Cu mâinile voastre sângerânde de muncă, cu brațele voastre ce Frăția Ortodoxă3trudesc pentru biserici și mănăstiri, veți ridica dragi camarazi din Frăție, Steagul Tricolor, alături de frații și surorile voastre din Tg. Secuiesc, Mărtănuș, Zăbala, Brețcu, Ojdula, Sfântu-Gheorghe, din toate locurile în care românii se vor aduna la Tg.Secuiesc pentru a cânta Imnul Național de Ziua noastră, a tuturor celor ce cred în Hristos și Neamul Românesc. Vor fi piedici și ispite în drumul nostru, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu vom trece peste ele. 

Steagurile tricolore pe care Asociația Calea Neamului le va dărui românilor din Tg.Secuiesc se pot trimite din țară pe adresa mea, Tîrnoveanu Mihai Sorin, Brașov, str. Liviu Cornel Babeș, nr.15, bl.20, sc.C, ap.1. Dacă vă este mai usor să trimiteți bani pentru achizitionarea steagurilor puteți face acest lucru în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov).

Doamne ajută!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Mihai Tîrnoveanu

By Mihai Tîrnoveanu

Doctor stomatolog, jurnalist, președinte al Asociației "Calea Neamului", vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns