sâm. sept. 19th, 2020

  Campania „DĂRUIEȘTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE” are ca scop strângerea de produse alimentare, dulciuri şi fructe, necesare ajutorării bătrânilor şi copiilor care nu vor avea ce pune pe masă în zilele Sărbătorilor de Iarnă.

  „Prin acest eveniment dorim să sensibilizăm societatea, oamenii de bună credință, pentru că e inuman să vedem copii şi bătrâni care suferă din cauza lipsurilor şi să nu le întindem o mână de ajutor. Haideţi să facem un gest de omenie!”, a declarat jurnalistul Mihai Căldăraru. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=P2ggWX9H64g

  Donațiile se pot face, de asemenea, la sediul Asociației „Mic News”, din strada Drumul Crețeștilor nr 15, bloc A, scara 1, București, iar informații suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0724.713.999, sau 0737.931.999. Donațiile vor fi colectate și împărțite persoanelor vârstnice, pentru a le aduce o bucurie cu prilejul Sfintelor Sărbători de Iarnă. Campania se desfășoară în perioada 27.11.2017 – 17.12.2017.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Departament corespondenti

By Departament corespondenti

Departament corespondenți - pentru toți corespondenții noștri

Lasă un răspuns