Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Brașov în acțiune!

  Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Brașov în acțiune: 500 de steaguri tricolore trimise de voi sau cumpărate din fondurile strânse în contul Asociației Calea Neamului, puse pe lance. Vor ajunge la Târgu-Secuiesc de 1 Decembrie. De multe ori e greu să fii român, dar întotdeauna atât de frumos! Le mulțumesc din adâncul inimii prietenilor din Frăție, întotdeauna prezenți mai ales la greu. Mă înclin în fața lor și-i îmbrățișez pe toți. Am o încredere nelimitată în acești oameni, îi simt de parcă i-aș cunoaște de-o viață!

Au fost năucitoare zilele astea, dar cu spor, cu mult ajutor de la Dumnezeu care le-a rânduit cum nu se poate mai bine pe toate. Slava Lui! Am întâlnit oameni buni (mulțumesc mult Vali și Vio), sunt sigur că voi rămâne prieten de drum lung cu ei.

Cont BRD pentru steaguri : RO 62BRDE080SV52855930800, Asociația Calea Neamului. (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU și adresa bancii: Poienelor, nr 2,bl. 211, Brașov)

Cu Dumnezeu mergem înainte pentru România!

Cu Dan Ciprian Grajdeanu, Doroftei Dinu AlinaDoru Mihai Stanescu.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Mihai Tîrnoveanu

Author: Mihai Tîrnoveanu

Doctor stomatolog, jurnalist, președinte al Asociației "Calea Neamului", vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns