vin. sept. 25th, 2020

  Iniţiativa vine în sprijinul bătrânilor nevoiaşi din Bucureşti, constând în strângerea de alimente neperisabile ce vor fi apoi împărţite acestora. În cadrul campaniei „DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”, toţi cei interesaţi să ofere ajutor bătrânilor imobilizaţi la domiciliu, care trăiesc în singurătate şi sărăcie, sunt îndemnaţi să doneze alimente neperisabile precum: ulei, zahăr, făină, conserve, fasole, paste făinoase etc. Donaţiile se pot face, de asemenea, la sediul Asociaţiei Mic News, din strada Drumul Creţeştilor nr 15, bloc A, scara 1, Bucureşti, iar informaţii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0724.713.999, sau 0737.931.999. Donaţiile vor fi colectate şi împărţite persoanelor vârstnice, pentru a le aduce o bucurie cu prilejul Sfintelor Sărbători de Iarnă. Campania se desfăşoară în perioada 27.11.2017 – 17.12.2017. “Campania noastră este o chemare a întregii comunităţi la solidaritate şi responsabilitate socială şi reprezintă expresia purtării de grijă faţă de bătrânii care trăiesc în singurătate.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=aPG9n7Rm0cA

În acest demers umanitar s-a alăturat şi Asociaţia Ziariştilor de Investigaţii, care va difuza în fiecare săptămână, până la finalul campaniei, povestea unor bătrânii care trăiesc singur, imobilizați la domiciliu. „Suntem alături de Asociaţia Mic News privind campania care vă îndeamnă să nu îi uităm pe cei bătrâni ajunşi în situaţii dificile. Valorile omeniei, solidarităţii, milei creştine sunt valori în care credem şi pe care le cultivăm, având convingerea că şi cititorii Asociaţi Ziariştilor de Investigaţii vor înţelege acest demers și îi vor răspunde”, a declarat Gheorghe Jianu.

Asociaţia Mic News este organizaţie nonguvernamentală, având caracter social. În cei 7 ani de activitate social-filantropică, Asociaţia Mic News a devenit una dintre cele mai reprezentative instituţii de caritate din Bucureşti, dezvoltând proiecte sociale pentru diferite categorii de persoane aflate în dificultate, precum: copii aflaţi în situaţii de risc, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri cu dizabilităţi sau persoane fără un loc de muncă. În anul 2016, Asociaţia Mic News a primit premiul din partea „Guilde Imperiale Templiere Noble Internaţionale” în domeniul asistenţei sociale din România, în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Maria Voicu

By Maria Voicu

Vicepreședinte la Asociația MIC NEWS, ziarist și asistent social

Lasă un răspuns