Circuitul naţional de caravane „Referendum pentru România” a ajuns în Transilvania!

   Deși “politicienii noștri” se fac că au uitat de obligațiile referendumului, caravenele „Referendum pentru România” au ajuns în Transilvania! Când va fi referendumul? Fără îndoială că atunci când va binevoi Dumnezeu! Că din partea “poporului” vom aștepta noi mult și bine!  Iată ce ne transmite Coaliţia pentru Familie: Voluntarii din caravană au traversat localităţile transilvane, au împărţit fluturaşi, au discutat cu trecătorii despre referendum, iar ziua de 1 Decembrie au sărbătorit-o la Alba Iulia, alături de reprezentanţii comitetelor de iniţiativă judeţene şi de participanţii la evenimentele organizate de Ziua Naţională a României.

„Când va fi referendumul?” este întrebarea cu care ne-am obişnuit dejapentru că ne-a fost adresată de majoritatea ardelenilor dornici să-şi exprime opţiunea prin vot democratic. Transmitem această întrebare, pusă de zecile de mii de români întâlniți zilele acestea, către politicienii care ne reprezintă în Parlamentul României şi care trebuie să ofere un răspuns pentru ceea ce, în mod inadmisibil pentru un stat democratic, reprezintă un refuz sfidător adresat celor trei milioane de români semnatari ai acestei inițiative cetățenești. Reamintim că au trecut DOI ANI de când în noiembrie 2015 a fost publicat în Monitorul Oficial proiectul de lege de revizuire a Constituției, propus de Comitetul de Iniţiativă Cetățenească și peste 1 an de când Curtea Constituțională a avizat inițiativa cetățenească de definire în Constituția României a căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns