sâm. ian. 16th, 2021

  Am urmărit cu interes activitatea domnului doctor încă din primii ani de activitate. De aproximativ un an face parte din redacția noastră, drept pentru care îi mulțumim că a avut răbdarea să ne „tolereze”, cu toate că de multe ori articolele noastre nu erau în ton cu convingerile sale naționale. Probleme cu această rețea de socializare au avut mai toți românii care luptă pentru menținerea valorilor culturale și spirituale românești, indiferent de convingerile lor politice. Este limpede că libertatea de „exprimare” nu mai este un drept constituțional, decât în măsura în care respectă interesele oligarhiei mondiale. „Colții” globalizării sunt din ce în ce mai ascuțiți, gata oricând să „sfâșie” orice fel de manifestare din „politicile antiglobaliste”. Cu toate astea, sunt și vor fi oameni care vor duce cu demnitate „jugul” greu al plutocrației. Iată ultimul mesaj al domnului doctor:

  „Doamne ajută dragi prieteni, o iau aproape de la zero cu pagina Calea Neamului și cu noul cont Mihai Sorin Târnoveanu. Cel vechi  Mihai Tîrnoveanu rămâne blocat. Am fost anunțat că mi s-a mai șters o postare de acum vreo trei ani, după ce mă deblochează s-ar putea sa mă blocheze din nou de data asta 30 de zile… vom vedea. Comunicăm și ne vedem așadar pe pagina Calea Neamului și pe contul Mihai Sorin Târnoveanu. Deocamdată am 100 de prieteni, e bine zic, am dat timpul înapoi cu cinci ani. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru susținere!”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

magazincritic

By magazincritic

Administrator

Lasă un răspuns