Asociaţia Mic News a oferit ajutoare şi o masă caldă pentru oamenii străzii din Bucureşti

  Începutul de an 2018, reprezintă pentru Asociaţia Mic News lansarea unui nou proiect intitulat „Sărăcia Distruge Omenia”Lansarea proiectului a presupus şi o primă acţiune a tuturor membrilor Asociaţiei, care au realizat ieri o distribuire de ajutoare şi o masă caldă pentru oamenii străzii de la Gara de Nord, aceştia primind cu braţele deschise şi multă bucurie, cadourile oferite în cadrul campaniei recent lansate.

Preşedintele Asociaţiei Mic News, Mihai Căldăraru, mulţumeşte tuturor oamenilor cu sufletul mare pentru ajutorul primit şi promite că acesta este doar începutul, iar campaniile de ajutorare a celor nevoiaşi vor continua pe tot parcursul anului 2018, prioritate având copii, bătrânii, familiile foarte sărace şi cazurile sociale deosebit de grave.Mic-News61

Campania s-a desfăşurat ieri în judeţul Ilfov, membrii asociaţei fiind prezenţi în localităţile Petrechioaia şi Pantelimon, dar şi la Gara de Nord din Bucureşti pentru oamenii străzii.

Mic-News64

Sunt zile vitrege şi nopţi şi mai potrivnice pentru cei care îşi duc traiul pe străzi şi n-au un adăpost. Şi cum temperaturile sunt în scădere, Asociaţia Mic news din Bucureşti a încercat să le vină în ajutor. Marți seara le-au împărţit supa și ceai cald. Zgribuliţi şi cu mâinile învineţite de frig, oamenii sărmani i-au privit cu recunoştinţa pe cei care le-au oferit supa caldă şi ceai. Cu toate că pare greu de crezut, printre ei sunt unii care au şi uitat când au luat ultima dată o masă caldă. Acţiunea organizată de Asociaţia Mic News va continua cât timp se înregistrează temperaturi negative.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns