Dum. oct. 25th, 2020

  Doar mi s-a acrit de floricele pe cîmpii în timp ce nevăzuții blochează conturile celor care postează despre acțiuni romînești în locurile unde romînii au nevoie de sprijin, au nevoie de o mînă întinsă, au nevoie de NOI! Știți cît de mult contează? ENORM! E ca o binecuvîntare peste răni, răni care greu se mai pot vindeca în sufletele celor care se simt abandonați, pentru că asta suntem. Niște abandonați care trebuie să se descurce pe cont propriu. Nu mai cred în coincidențe! Contul doctorului Mihai Tîrnoveanu este blocat iar pentru 30 de zile! Cînd credeți că s-a întîmplat? Cu o zi înainte de a merge pentru rugăciune la Biserica „Sf. Mihail și Gavril” din Vîrghiș, acolo unde un copil și trei adulți sunt singurii străjeri ai limbii romîne. Și la Doboșeni unde Biserica ortodoxă cu hramul „Sfintilor Apostoli Petru și Pavel” se zvîrcolește în ruine de dorul limbii romîne și-a unei lumînări aprinse. Și toate astea aici în jud. Covasna…unde un Român din Brașov, născut la Iași, a venit să ne arate că poate fi și altfel, și se poate doar UNIȚI! Tirnoveanu191

Dar ce i se întîmplă celui care înfruntă nepăsarea autorităților dînd un bună ziua, o îmbrățișare, încurajînd, luminînd, însuflețind prin neodihna sa de-a împărți cu noi dragostea de Neam și Țară?! Este blocat! …Așa cum s-a întîmplat de ziua dumnealui cînd anunța venirea la Tîrgu Secuiesc de 1 Decembrie, cu o zi înainte de 24 ianuarie cînd a avut loc concursul de istorie tot la Tîrgu Secuiesc. Blocat pentru ”Doina” lui EMINESCU… și la toate astea se adaugă avertismentele. 

Constat cu amărăciune că și aici se aplică legile strîmbe care funcționează încă în țară. Mai jos redau mesajul doctorului Mihai Tîrnoveanu pe care-l voi susține așa cum îi susțin și acțiunile, pînă în pînzele albe, acolo unde nevăzut, stă, privește și ne așteaptă răbdător DUMNEZEU . 
Pagină Calea Neamului o găsiți ușohttps://www.facebook.com/asociatiacaleaneamului/ așa cum îl puteți găsi și pe doctorul Tîrnoveanu pe noul cont Mihai Sorin Târnoveanuhttps://www.facebook.com/mihai.sorin.39501.

de Mihaela Aionesei

*„Pe fb. sunt blocat din nou pe contul Mihai Tîrnoveanu pentru o fotografie dintr-o postare din 13 ianuarie (vedeți la comentarii, apare ,,anunțul” la câteva minute după postarea ,,Ea, Troița”). Mergem înainte însă. Astăzi cu ajutorul Bunului Dumnezeu, în Duminica Ortodoxiei am fost la Sfânta Liturghie la Vârghiș, iar mai apoi la Doboșeni pentru a rosti o rugăciune în biserica martirizată cu hramul Sfinților Apostoli Petru și Pavel. În fruntea noastră, a celor douăzeci de suflete din Brașov, Ozun și Sfântu-Gheorghe a fost părintele Vasile Bobeică, căruia îi sărutăm mâna. Urmează postări pe pagina Calea Neamului si pe contul nou Mihai Sorin Târnoveanu, despre minunata zi de astăzi, cu oamenii extraordinari care au fost pe aceste meleaguri.

Doamne ajută! ”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

magazincritic

By magazincritic

Administrator

Lasă un răspuns