mar. nov. 24th, 2020
  «Curtea Veche Publishing vă invită miercuri, 28 februarie 2018, începând cu ora 17:00, la o dezbatere de actualitate: „România între Republică și Monarhie în 27 de ani”. Jurnalistul Ovidiu Nahoi și istoricul Alexandru Muraru vor dialoga pornind de la volumul celui din urmă – „Cum supraviețuiește Monarhia într-o Republică”, apărut la Curtea Veche Publishing. Evenimentul va fi găzduit de către Jockey Club (Strada Episcopiei nr. 9, București – lângă Ateneu).

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, prin rezervare la adresa evenimente@curteaveche.ro.

Alexandru Muraru este Doctor în știinţe politice, cercetător știinţific și cadru didactic în Departamentul de Ştiinţe Politice al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași. Fost consilier la Cancelaria Primului-Ministru al României (2005–2009) și consilier pentru Parlamentul României (2009–2010, 2012–2013), iar în perioada aprilie 2013 – martie 2014 a condus, în calitate de director-general, Institutul Național al Patrimoniului. Începând cu decembrie 2014 a fost învestit de Parlamentul României pentru un mandat de 4 ani ca membru titular în conducerea Societății Române de Radiodifuziune.

Partenerul de dialog al lui Alexandru Muraru va fi jurnalistul Ovidiu Nahoi, fondator al primului radio independent român, Uniplus, fost realizator de documentare şi analist politic pentru Mediafax și Evenimentul Zilei. A fost de asemenea redactor-şef adjunct al Adevărul, realizator tv la Money TV, este actualmente editorialist la Dilema Veche și realizator la Radio France Intenationale România.

Volumul „Cum supraviețuiește Monarhia într-o Republică. Regele Mihai, românii și regalitatea după 1989” de Alexandru Muraru va putea fi achiziționat în cadrul evenimentului și este disponibil și pe site-ul Curtea Veche Publishing, cât și în librăriile din țară.»

 Organizat de Curtea Veche Publishing

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Departament corespondenti

By Departament corespondenti

Departament corespondenți - pentru toți corespondenții noștri

Lasă un răspuns