Dum. ian. 17th, 2021

  Asociația Calea Neamului se alătură acțiunii de PICHETARE a Primăriei Sfântu-Gheorghe organizată de Despărțământul Covasna-Harghita al Astrei, prin vicepreședinte Maria Crețu-Graur în zilele de 22, 23 martie, între orele 15,30-16,30. Protestăm împotriva mutării scenei pe care ar fi urmat sa evolueze ansamTîrnoveanu181blurile folclorice românești, de Zilele Orașului Sfântu Gheorghe, din centrul orașului spre periferie, într-un parc din curtea unui liceu.

Românii nu pot fi marginalizați! Armata Română a arborat Drapelul Țării în CENTRUL orașului, nu prin parcuri, atunci când a eliberat orașul de trupele horthyste de ocupație! 

Identitatea Națională se afirmă nu prin colțuri ascunse, ci cu toată tăria, așa cum se cuvine.
Doamne ajută!

Comentariile insultătoare la adresa etniei maghiare sau a însemnelor ei pot duce la ștergerea postării și la blocarea contului de către Facebook, așadar vă rog să vă abțineți!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Mihai Tîrnoveanu

By Mihai Tîrnoveanu

Doctor stomatolog, jurnalist, președinte al Asociației "Calea Neamului", vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns