mie. ian. 27th, 2021

  Maria Graur1PROTEST în fața Primăriei din Sfântu-Gheorghe, azi și mâine între orele 15,30-16,30. Prezent, alături de Maria!

”Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,/ pentru cântecul tău ţintuit în piroane,/ pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri”.

Pentru libertatea de a fi român în Covasna, pentru copiii români care duc Datina mai departe, pentru Dreptul lor de a fi prezenți în Centru cu joc și cântec popular de Zilele Orașului Sfântu-Gheorghe! Niciun primar nu le va putea lua acest Drept. Acest Drept a fost scris cu sângele și jertfa oștirilor române biruitoare, iar sângele și jertfa nu se șterg. 

Protestul sub formă de pichetare a Primăriei este organizat de Asociația Astra-Despărțământul Covasna-Harghita, la inițiativa doamnei vicepreședinte Maria Crețu-Graur, directoarea cotidianului ”Mesagerul de Covasna”. Această româncă de toată cinstea se zbate de ani de zile pentru drepturile legitime ale fraților și surorilor ei din jud. Covasna, pentru ca vocea lor să fie auzită, pentru ca România să fie vie în Inima ei, în Arcul Intracarpatic. Vom fi alături de Maria în toate bătăliile ei, nu va fi niciodată singură. Să nu se îndoiască nimeni de acest lucru!

Cu Dumnezeu înainte!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Mihai Tîrnoveanu

By Mihai Tîrnoveanu

Doctor stomatolog, jurnalist, președinte al Asociației "Calea Neamului", vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Lasă un răspuns