IPS Ioan, Mitropolitul Banatului: „Iubite tinere și mame, lăsați să zboare de pe brațele dumneavoastră români în Împărăția lui Dumnezeu!”

  Potrivit Știri pentru viață, la sărbătoarea Bunei Vestiri în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, IPS Ioan, Mitropolitul Banatului, a adresat următoarea întrebare:

“Ce fac tinerele noastre astăzi când primesc vestea nașterii unui fiu? Știți că o sută mii de tineri răspund negativ la această veste bună în fiecare an?”

Ierarhul a mai precizat îndurerat:

“Mâine, de la răsăritul soarelui și până la apus, 300 fii ai neamului nostru românesc vor fi înjunghiați. În fiecare zi sunt uciși trei sute de copilași sfinți. Iată cum răspund unele tinere astăzi acestei vești bune pe care le-o aduce îngerul lui Dumnezeu.”

Vizibil emoționat, ierarhul a adresat îndemnuri tinerelor și mamelor de a urma exemplul Maicii Domnului și de a „crește sfinți”:

“Iubite tinere și mame luați exemplul Maicii Domnului! Răspundeți așa cum a răspuns ea, nu cereți niciun semn, ci lăsați să zboare de pe brațele dumneavoastră români în Împărăția lui Dumnezeu. Legănați pe brațele dumneavoastră sfinți.”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?