sâm. ian. 16th, 2021

  Leonard Andrei Isuf se numără printre elevii fruntași ai Liceului de Artă „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu. În anul școlar 2016-2017 s-a clasat al doilea pe liceu la clasa a IX a cu media generală 9,73. Pasiunea pentru pian, studiat încă din clasa I, l-a determinat să-și continuie studiile la acestă unitate școlară. Deși învață foarte bine la toate materiile, este pasionat în mod special de studiul istoriei și politologiei. Anul trecut a obținut locul IV la Olimpiada de Istorie, faza județeană, iar anul acesta este singurul licean al Gorjului care a obținut premiul III la Concursul Național de „Istoria și Tradițiile Rromilor”. 

  Întrebat de ce a participat la acest concurs, a răspuns concis: „pentru a studia istoria unei minorități naționale și pentru a-mi îmbunătăți cunoștințele.” A mai declarat pentru redacția noastră că apreciază loialitatea și corectitudinea, îi place să cunoască cât mai multe, iar dacă poate, nu ezită să sară în ajutorul celor în nevoi. De asemenea, a promis că va fi activ până la terminarea liceului la cât mai multe concursuri școlare pe disciplina istorie. Din partea noastă, tot respectul și la cât mai multe premii!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns