Share
Rusia și UE, două entități care se potențează reciproc

Rusia și UE, două entități care se potențează reciproc

  Dacă Rusia este în antiteză cu Uniunea Europeană cum se explică prietenia strânsă dintre Putin „ortodoxul” și Merkel, organizatoarea aducerii de „refugiați” musulmani în Europa? Germania, motorul UE este cel mai important aliat european al Rusiei.

  Rusia și UE, două entități care se potențează reciproc. Circ pentru propagandă, relații strânse ideologice şi nu numai, pe fond. Să reamintim faptul ca Președintele UE, Jean- Claude Juncker este un admirator al lui Karl Marx, iar Putin credincios ,,moaștelor” lui Lenin? Putin spune că mumia lui Lenin trebuie să fie pusă pe acelaşi plan cu moaștele sfinţilor ruși. Ce spune preşedintele UE? Că are de învăţat din experiența comunistă pentru lupta împotriva naționalismului. La fel a avut de învățat şi Merkel atunci când a ales să „fugă” din RFG (Germania capitalistă) în RDG (Germania comunistă), devenind colegă de KGB cu Putin. Cine naiba se transfera din RFG în RDG? E ca si cum din Coreea de Sud te-ai duce în Coreea de Nord! Din convingere. Așadar, motoarele UE și ale Rusiei sunt unice, se alimentează din aceaşi sursă: ura împotriva Neamurilor. Este acelaşi internaționalism, un comunism ascuns după perdeaua unei asa-zise ortodoxii slave, ,,salvatoarea,, popoarelor sub pulpană rusească, respectiv, după demența corectitudinii politice.

Cât mai înghițim pe nemestecate propaganda rusă????

Poate vorbim un pic în curând şi despre strânsa prietenie ruso-maghiară…

sursa foto: Stirile ProTV


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Leave a Comment