lun. ian. 18th, 2021

     Începe a III a ediție de cursuri caiac white water cu instructori englezi la Băile Herculane!

   «Eşti pasionat de caiac şi doreşti să înveţi de la cei mai buni instructori? Green Adventure în parteneriat cu Bărci în Bagaje ţi-au pregătit un modul de curs unic:

+++Curs de caiac white water cu instructori din Anglia!+++

În plus, echipa Green este prezentă şi ea la acest curs şi astfel beneficiaţi de o siguranţă suplimentară şi de pregătirea noastră dobândită în urma obţinerii brevetărilor British Canoe Union Whitewater Safety and Rescue (singurele din România).

Chiar dacă eşti pasionat de “şea kayak”, din experienţa vă spunem că un curs de white water îţi dezvolta cel mai bine abilităţile de caiacist!

Având o experienţă de 5 ani în organizarea de cursuri de caiac white water, pentru acest ne-am propus să oferim 2 module diferite de curs:
-Modul “începător”, organizat sub deviza “From Zero to Hero”!
-Modul “avansaţi”, pentru caiaciştii cu experienţa validată în condiţii de white water clasa 2 şi care doresc să facă trecerea în clasa 3 şi 4.

De ce să alegeţi Green Adventure pentru acest curs? Green Adventure împreună cu o echipă mixtă romano-engleza organizează din anul anul 2014 expediţii de first descent pe cele mai dure râuri de white water din România. First descent înseamnă „dezvirginări” de râuri, pe care nimeni nu a coborât. Şi aşa s-a născut proiectul Romanian First Descent!(caută aici)

>>>Ce vă propunem?
Să participaţi la Cursul de Caiac White Water organizat de echipa Green Adventure în parteneriat cu Bărci în Bagaje! Cursul se adresează:
-incepatorilor (chiar absoluţi!).
-caiacistilor cu o experienţă de clasa 2, care doresc să înveţe tehnicile de vâslit şi salvare pentru abordarea claselor superioare (3 şi 4).

>>>Perioada propusă pentru acest curs: 28 Aprilie – 1 Mai.

>>>Locaţia aleasă pentru curs: Băile Herculane, răul Cerna.

>>>Acomodarea pe perioada cursului:
Cursanţii pot sta în camping la cort alături de instructori şi echipa #Green sau dacă doreşti mai mult confort, putem să îţi recomandăm pensiuni din zona Băile Herculane.

Dacă alegi varianta de camping, te invităm să ni te alături în fiecare seară la băile termale din zona Herculane. Invitaţia este valabilă şi pentru cei care optează să se cazeze la pensiuni.» Mai multe pe: Green Adventure


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Departament corespondenti

By Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: magazincritic2007@gmail.com

Lasă un răspuns