“Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” străbate în marș, cu torțe aprinse și steaguri tricolore, Capitala României!

  Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe străbate în marș, cu torțe aprinse și steaguri tricolore, Capitala României. Distribuiți vă rog! Astăzi, miercuri ora 17, adunarea în Dealul Mitropoliei. Pentru cei care s-au înălțat la Cer pentru Neamul Românesc, pentru puținii martiri și eroi rămași printre noi, pentru ca tinerii timpurilor noastre să ȘTIE că suntem un Neam ce nu piere, că suntem un popor care nu se predă; că suntem un nucleu viu al acestui Duh Național.

Oamenii Frăției, cu brațele oțelite de muncă, cu sufletul curat ca de Crin, cu palmele lor ce au sângerat tencuind biserici și speranță vor purta torțe aprinse în memoria celor care au fost Lumină în închisori, pe front, în munți, în mănăstiri și biserici. Steagurile triumfătoare ale românilor vor privi din nou către zorii unei Românii libere. Veniți la această mărturisire alături de Frăția Ortodoxă condusă cu multă dăruire și pricepere de Dan Ciprian Grajdeanu, un român al faptei și credinței ortodoxe. 

Traseul marșului va fi : Dealul Mitropoliei, Piața Unirii, Piața Universității, Piața Romană, Piața Victoriei, Arcul de Triumf. 

Doamne ajută!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns