mie. feb. 24th, 2021

   «Editura Librex vă invită miercuri, 16 mai 2018, orele 17.00, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, la lansarea cărților din Colecția „Centenarul Marii Uniri” – un proiect editorial special al editurii Librex în Anul Centenar. 

La împlinirea unui secol de la Marea Unire din 1918, editura Librex își propune să publice lucrări în care să se analizeze semnificația istorică a evenimentului. Dorind să aducă propria contribuție la marcarea evenimentului – Centenarul Marii Uniri – editura Librex lansează proiectul editorial “Colecția Centenarul Marii Uniri”. 

Proiectul editorial constă în elaborarea și publicarea a 12 monografii cu personalitățile care au contribuit la confirmarea noastră ca stat român și la înfăptuirea Marii Uniri din 1918. Fiecărui personalități îi este consacrat un volum, accentul fiind pus pe contribuția adusă la realizarea Marii Uniri, dar și pe contribuția adusă constituirii de stat unitar român. Prima carte din colecția este Mihai Viteazul, primul domnitor român care a realizat unirea ţărilor române, iar ultima lucrare îi este dedicată Regelui Ferdinand, Întregitorul.

În “Colecția Centenarul Marii Uniri” a editurii Librex au apărut volumele: Mihai Viteazul, Mircea cel Bătrân, Radu Negru Voda, Petru Cercel si Regina Maria.

La evenimentul dedicat CENTENARULUI MARII UNIRI vor participa: 
Cristian Mosneanu, Istoric
Stefan Dumitrache, Istoric și Director al Muzeului Curtea de Argeș
Ionut Radu, Editor

Vă așteptăm cu mult drag de România miercuri, 16 mai 2018, orele 17.00, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj din Târgu Jiu!»

Organizat de Librex


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Departament corespondenti

By Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: magazincritic2007@gmail.com

Lasă un răspuns