joi. ian. 21st, 2021

  Ca de obicei presa aservită politic distrage atenția de la prioritățile naționale cum ar fi de pildă decizia CCR privind decretul de revocare din funcție a procurorului-șef al DNA. Mai sunt totuși și demnitari care nu se lasă manipulați și încearcă pe cât le stă în putință să-și facă datoria față de cetățeni.

  Într-un comentariu postat pe Facebook, deputatul liberal Daniel Gheorghe spune: „Sunt de acord cu referendumul consultativ pe tema Justiției, dar mai întâi să-l facem pe cel pentru Familie! Dacă spunem că ne întoarcem la popor, avem datoria de a nu fi ipocriți și a respecta cererea pentru vot popular deliberativ formulată în temeiul legii și Constituției de către peste 3.000.000 de români! Personal mai întâi doresc să particip la Referendumul constituțional pentru Familie, iar apoi mă prezint și la Referendumul consultativ pe tema Justiției, exclusiv în ordinea asta!”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Departament corespondenti

By Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: magazincritic2007@gmail.com

Lasă un răspuns