mie. ian. 20th, 2021

  Celebrul artist Dan Puric a prezentat la Cernăuți în data de 31 mai 2018 conferința cu titlul „De la iubire – la dragostea creștină”. Evenimentul a avut loc în cadrul Zilelor românilor de pretutindeni la Cernăuți, organizate de Compartimentul Comunități Istorice din cadrul Direcției Generale Programe prin Reprezentanțe și în Comunitățile Istorice a Institutului Cultural Român la Palatul Academic împreună cu Asociația Cadrelor Didactice de Etnie Română din Ucraina, informează BucPress.

Producătorul evenimentului a fost Ionuț Drăgotesc, conferința fiind susținută anterior în mai multe orașe din România. În deschiderea evenimentului, Lilia Govornean, președintele ACDERU, consulul Edmond Neagoe de la Consulatul General al României la Cernăuți și directorul general Filip-Lucian Iorga din cadrul ICR au felicitat românii din regiunea Cernăuți cu prilejul Zilei românilor de pretutindeni.

Integral pe: BucPress


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Sorin Croitoru

By Sorin Croitoru

Preot ortodox, Mantova - Italia

Lasă un răspuns